ضرغامی خواستار شد:

همکاری حوزه‌های علمیه با صدا و سیما

نشست مشترک مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی با مدیران رسانه ملی امروز سه شنبه با حضور مهندس عزت الله ضرغامی ، رئیس سازمان صدا و سیما برگزار شد.
کد خبر: ۳۲۵۶۴۸

به گزارش واحد مرکزی خبر، مهندس ضرغامی ، رئیس سازمان صدا و سیما در این نشست از فضلا و شخصیت های برجسته  حوزه علمیه قم خواست با زبان رسانه و توجه به سلائق عموم مخاطبان با برنامه سازان صدا و سیما در ساختار های مختلف همکاری کنند.

مهندس ضرغامی همچنین  به آمادگی رسانه ملی در استفاده از ظرفیت های دفتر تبلیغات اسلامی قم تاکید کرد .

در این جلسه مدیران و مسئولان دو نهاد نیازهای ضروری مردم به ویژه نسل جوان در حوزه موضوعات دینی و معارفی را مورد بررسی قرار دادند و تصمیماتی نیز در حوزه های مختلف اتخاذ گردید.

حجت الاسلام و المسلمین ربانی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی نیز در این نشست با تشریح ظرفیت های موجود برای تقویت همکاری ها ، نقش صدا و سیما در ترویج اندیشه های دینی را مهم توصیف کرد.

وی با اشاره به مجموعه امکانات و ظرفیت های آموزشی، پژوهشی و خدماتی به ویژه مرکز پاسخگویی به سوالات دینی گفت این مرکز که به صورت مستقیم پاسخگوی سوالات شرعی مخاطبان است با همکاری صدا و سیما می تواند در ارتقاء سطح دینی جامعه بسیار سودمند باشد.

نشست مشترک مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی با مدیران رسانه ملی با هدف تقویت همکاری های مشترک بین دفتر تبلیغات اسلامی قم و رسانه ملی در حوزه های  برنامه سازی ، بهره مندی مشترک از دستاوردها،تجارب و استفاده از نیروهای فاضل و مستعد حوزه در مباحث رسانه ای، هنری، کودک و نوجوان، تاریخی، معارفی و مستند برگزار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها