در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
بیژن نوباوه نماینده تهران در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به سخنان محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در کنفرانس بین المللی معاهده ان پی تی در نیویورک گفت: رئیس جمهور کشورمان حرفهای بسیار محکمی در رابطه با دروغ های کشورهای دارندگان سلاح های هستهای و قدرت های هستهای مطرح کرد و بحث دورغین عدم اشاعه سلاح های هسته ای را به خوبی مطرح کرد.
وی با بیان اینکه مدعیان دروغین حقوق بشر همواره از عدم اشاعه سلاح های هستهای حرف می زنند گفت: سخنان احمدی نژاد در آشکار کردن تناقضات اظهارات و عمل آنها بسیار خوب بود.
عضو فراکسیون اکثریت مجلس با اشاره به پیشنهادهای 11 گانه احمدی نژاد برای خلع سلاح هستهای و استفاده از انرژی هستهای توسط کشورها گفت: اینکه آقای احمدی نژاد حق استفاده از انرژی هستهای را حق همه ملت های دانستند و اینکه استفاده از انرژی هسته ای صلح آمیز را برای آینده بشر اجتناب ناپذیر دانستند این سخنان مورد قبول همه کشورها است و برای همه کشورها می تواند راهگشا باشد.
یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: