حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
محسن کوهکن نماینده لنجان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه هیات رئیسه مجلس ساعت 14 تا 16 امروز جلسه دارد، گفت: در این جلسه موضوع انتخاب رئیس کمیسیون اصل 90 و معرفی آن به صحن مجلس جهت رای گیری از نمایندگان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
به گفته وی از میان داوطلبان ریاست این کمیسیون هیات رئیسه باید یک یا 2 نفر را جهت تصدی ریاست کمیسیون انتخاب و به صحن مجلس معرفی کند.
مطابق آیین نامه داخلی مجلس رئیس کمیسیون اصل 90 از میان 8 عضو ثایت این کمیسیون توسط هیئت رئیسه انتخاب و برای رای گیری به صحن مجلس معرفی میشود.
فرد معرفی شده به صحن مجلس اگر نصف به علاوه یک آرای نمایندگان حاضر درمجلس را کسب کند به عنوان رئیس این کمیسیون معرفی خواهد شد.
این کمیسیون متشکل از 22 عضو است که روسای 14 کمیسیون تخصصی مجلس و همچنین 8 نماینده به عنوان عضو ثابت این کمیسیون می باشند.
رئیس قبلی کمیسیون مرحوم محمدرضا فاکر نمایده مشهد در مجلس بود که در بهمن ماه سال گذشته دارفانی را وداع گفت.
یوسف اسدی-خبرنگارجام جم آنلاین
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....