«فیتیله‌ای‌‌ها» و «عمو پورنگ» نمایش رادیویی اجرا می‌کنند

مدیر مرکز هنرهای نمایش رادیو از انتقال واحد نمایش رادیو فرهنگ به مرکز هنرهای نمایشی رادیو و ساخت نمایش‌هایی برای کودکان و نوجوانان خبر داد. محمود زنده‌نام، مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو به مهر گفت: بعد از تایید ساختار جدید اداره کل نمایش رادیو به مرکز هنرهای نمایشی رادیو از سوی رئیس سازمان صدا و سیما و معاونت صدا، قرار شد واحدهای نمایشی مستقر در شبکه‌های مختلف رادیویی زیرمجموعه مرکز هنرهای نمایشی رادیو شوند.
کد خبر: ۳۲۴۴۰۰

وی افزود: در اولین اقدام، واحد نمایش رادیو فرهنگ به مرکز هنرهای نمایشی رادیو منتقل شد و به مرور زمان این اتفاق برای شبکه‌های دیگر هم می‌افتد. یکی دیگر از اهدافی که در سال 89 دنبال می‌کنیم، غیر از تمرکز یافتن نمایش‌های الف و ب، قصد داریم فعالیت گسترده‌ای برای کودکان و نوجوانان داشته باشیم. در واقع قصد داریم مخاطب‌سازی کنیم تا کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به رادیو شوند.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو خاطرنشان ساخت: یکی از راهکارها، تهیه نمایش‌هایی ویژه کودکان و نوجوانان به کمک چهره‌هایی است که در زمینه کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کنند. باید بچه‌ها ارتباط تنگاتنگی با رادیو داشته باشند و با توجه به این‌که در آینده دچار کمبود مخاطب رادیو نشویم از الان باید به فکر مخاطب‌سازی باشیم.

زنده‌نام یادآور شد: قرار شده عمو پورنگ، فیتیله‌ای‌ها و دیگر هنرمندان در زمینه کودکان و نوجوانان برای مرکز هنرهای نمایشی رادیو، نمایش‌های متنوعی تهیه کنند. در حال حاضر رادیوهای ایران و جوان ابراز تمایل برای پخش نمایش‌هایی برای کودکان و نوجوانان کرده‌اند تا در ساعت مناسبی پخش کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها