در هفته گرامیداشت مقام معلم صورت می‌گیرد

تجلیل از 3200 معلم نمونه در تهران

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم گفت: 3 هزار و 200 معلم نمونه منطقه‌ای ، استانی و کشوری در 15 اردیبهشت در سالن وزارت کشور از سوی وزارت آموزش و پرورش مورد تجلیل قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۳۲۳۸۴۵

به گزارش فارس ، اسدالله اسدی گرمارودی گفت: وزارت آموزش و پرورش در هفته معلم به اجرای باشکوه مراسم بزرگداشت مقام معلم در تمامی مدارس خواهد پرداخت.

وی اضافه کرد: از سوی وزیر آموزش و پرورش برای همه معلمان نمونه شهرستان‌ها ، به صورت متمرکز علاوه بر صدور تقدیرنامه، معادل 5 ربع سکه بهار آزادی اهدا می‌شود.زنگ «سپاس معلم» در 12 اردیبهشت در یکی از مدارس شاهد شهرستان‌های تهران توسط مقام عالی وزارت طنین‌انداز می‌شود.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم با بیان اینکه مسئولان تشکل‌های دانش‌آموزی و انجمن اولیا و مربیان در مراسم زنگ «سپاس معلم» ، وزیر آموزش و پرورش را همراهی خواهند کرد، افزود: حضور اعضای ستاد مرکزی بزرگداشت مقام معلم در مرقد حضرت امام راحل (ره ) و بیعت با آرمان‌های معلم انقلاب از دیگر برنامه‌های دوازدهم اردیبهشت است.

اسدی گرمارودی اضافه کرد: از دیگر برنامه‌های ستاد گرامیداشت مقام معلم می‌توان به دیدار 4 هزار و 500 معلم نمونه و مسئولان آموزش وپرورش با مقام معظم رهبری اشاره کرد.3 هزار و 200 معلم نمونه منطقه‌ای ، استانی و کشوری در 15اردیبهشت در سالن وزارت کشور از سوی وزارت آموزش و پرورش مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی گفت: در مراسم تجلیل از معلمان منتخب کشوری، رئیس جمهورکشور حضور خواهد داشت و به معلمان منتخب سند و سوئیچ یک دستگاه خودرو اهدا می‌کند.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم با بیان اینکه پورتال جامع و سیستم مجازی مدیریت آموزش و یادگیری با عنوان «LTMS»، در 15 اردیبهشت افتتاح می‌شود ، اضافه کرد: همه فرهنگیان با مراجعه به این سایت می‌توانند ضمن مشاهده گواهینامه و واحدهای گذرانده خود در آموزش‌های ضمن خدمت، نیاز‌های مورد اولویت آموزش ضمن خدمت خود را در این پورتال ثبت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها