در آفریقای جنوبی

تصادف قطار مجلل 3 کشته برجای گذاشت

بر اثر برخورد یک قطار مسافربری مجلل و سریع السیر برقی آفریقای جنوبی با یک قطار متوقف شده در ایستگاه مرکزی پرتوریا پایتخت این کشور سه نفر جان باختند.
کد خبر: ۳۲۲۹۳۲
به گزارش ایرنا، قربانیان این حادثه از کارگران راه آهن بودند که دو تن از آنها یک مادر باردار و فرزند او بودند و 28 نفر از جمله 13 خدمه قطار زخمی شدندکه حال هفت تن آنها بسیار وخیم گزارش شده است.

حادثه زمانی روی داد که سحرگاه امروز یک قطار برقی بدون مسافر به دلیل نقص فنی برای مدتی درایستگاه متوقف شد و قطار سریع السیر کیپ تاون که از فاصله 1600 کیلومتری در جنوب به ژوهانسبورگ و سپس به سنچوریون در حومه پرتوریا درحال حرکت بود ، از راه رسید و پس ازبرخورد با این قطار از خط خارج شد.

16 واگن از 19 واگن دو قطار کاملا تخریب شدند و خانم لورا آنزیمانده، راننده قطار که در کابین خود گرفتار شده بود ، سرانجام پس از سه ساعت نجات یافت.

در این قطار لوکس گردشگری 59 گردشگر از جمله 44 آمریکایی، چهار فرانسوی، سه آلمانی و دو انگلیسی مسیر زیبای جنوب به شمال آفریقای جنوبی را به مدت دو روز طی می کردند.

هزینه بلیت این قطار لوکس که از سال 1989 (1368) راه انداری شد، 22 هزار رند (29 میلیون ریال) است و می‌تواند 72 نفر را با 36 واگن مجلل جابجا کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها