حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر در یزد، علی کدخدایی صبح امروز در جلسه برنامه ریزی همایش کویرنوردی طبس با اشاره به اینکه استعدادهای موجود در شهرستان طبس بیش از آن چیزی است که شاهد شکوفایی و استفاده از آن هستیم، اظهار داشت: یکی از استعدادها و نقاط قوتی که شهرستان طبس از آن بهره مند است، فضای کویر است و به رغم اینکه شاید در نگاه ابتدایی یک محرومیت به نظر برسد اما در واقع می توان از آن بهره های زیادی برد که شهرستان طبس به عنوان بزرگترین شهرستان ایران از این نعمت خدادای برخوردار است.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته همایشهای ملی کویرنوردی خوبی در شهرستان طبس برگزار شده که حضور سایر علاقمندان از نقاط و قومیت های مختلف در طبس فرصت مغتنمی برای معرفی هرچه بیشتر و بهتر این خطه کویری است.
معاون فرماندار طبس بر لزوم نهایت همکاری و تلاش همه دستگاه های مرتبط برای برگزاری هرچه بهتر این همایش تاکید کرد و بیان داشت: باید در مدت حضور کویرنوردان در شهرستان طبس جاذبه های گردشگری، توریستی، فرهنگی، معنوی و مذهبی شهرمان به نحو شایسته به این افراد شناسانده شود زیرا این افراد می توانند به عنوان سفیرانی برای معرفی طبس در مناطق محل سکونت خود باشند.
وی اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده شاهد برگزاری همایش بین المللی کویرنوردی در آینده نزدیک با حضور گردشگران سایر نقاط جهان باشیم.
کدخدایی عنوان داشت: همایش ملی کویرنوردی از سوم تا پنجم اردیبهشت ماه سال جاری و همزمان با سالروز شکست آمریکای جنایتکار در صحرای طبس برگزار خواهد شد که به همین دلیل علاوه بر بهره برداری فرهنگی و گردشگری می توانیم در راستای اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران، بهره برداری سیاسی از این موقعیت نیز داشته باشیم.
وی حادثه پنجم اردیبهشت را برای شهرستان طبس و کشور مایه افتخار دانست و خاطرنشان کرد: پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره)، آمریکا به بهانه آزادی گروگان ها و در واقع برای براندازی نظام دست به طراحی و اجرای این عملیات نظامی زد.
معاون فرماندار طبس ادامه داد: آمریکایی ها در طراحی این حمله نظامی، فکر همه چیز را کرده بودند الا آن نکته اصلی یعنی ید قدرت الهی که در کویر طبس به یاری ناخدای انقلاب آمد و آمریکا را بیش از پیش مفتضح کرد.
رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان طبس نیز در این جلسه به تشریح برنامه های همایش ملی کویرنوردی در طبس پرداخت و اظهار داشت: این همایش در صحرای رباط خان طبس برگزار خواهد شد که گروه های کویرنوردی در سوم اردیبهشت پس از ورود به طبس و پذیرش، در بعدازظهر همان روز در مراسم افتتاحیه همایش شرکت کرده و شب به روستای رباط خان عزیمت خواهند کرد.
ایرج توتونچی افزود: کویرنوردان شب در روستای رباط خان مستقر شده و روز بعد پس از اقامه نماز صبح به سمت رباط سکه حرکت کرده و مسیر 35 کیلومتری را تا بعدازظهر پیاده روی خواهند کرد.
وی ادامه داد: کویرنوردان شب در رباط سکه خواهند ماند و صبح روز بعد که پنجم اردیبهشت ماه و سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس است، مسیر 15 کیلومتری تا مسجد شکر را طی کرده و در مراسم ویژه سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس که حدود ساعت 10 صبح در محل مسجد شکر آغاز می شود، شرکت خواهند کرد.
رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان طبس با اشاره به اینکه از 9 همایش ملی کویرنوردی کشور شش مورد آن در شهرستان طبس برگزار شده است از همه دستگاه های اجرایی مرتبط شهرستان طبس خواست تا برای برگزاری هرچه بهتر این همایش همکاری و تلاش کنند.
وی در مورد همایش بین المللی کویرنوردی شهرستان طبس که احتمالا در اسفند ماه 1389 برگزار خواهد شد، عنوان داشت: خواسته ما از اداره کل تربیت بدنی استان یزد فراهم کردن مقدمات و زمینه برگزاری این همایش و همکاری لازم در این زمینه است.
همایش ملی کویرنوردی صحرای طبس با حضور برادران و خواهران و به صورت خانوادگی برگزار میشود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....