پاسخ مصباحی مقدم

خصومتی با رئیس جمهور ندارم

مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در سخنان میان دستور خود به نکاتی که رئیس جمهور پیش از عید درباره‌ی قانون هدفمندی یارانه‌ها مطرح کرد پاسخ داد.
کد خبر: ۳۲۲۰۵۷

به گزارش جام جم آنلاین متن کامل سخنان مصباحی مقدم در جلسه‌ی علنی امروز یکشنبه مجلس به این شرح است.

بسیاری از شما شب پایان سال گذشته دیدید و شنیدید که آقای رئیس جمهور در مصاحبه تلویزیونی به مناسبت گفتگو درباره سفرهای نوروزی وارد بحث هدفمندسازی یارانه ها شد و با تعریض به مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران اقتصادی مجلس سوالاتی را مطرح کرد که اینان کجا اقتصاد خوانده‌اند؟ کجا مدرک گرفته‌اند؟

اینجانب در پاسخ به سوالات ایشان لازم دیدم از جایگاه نمایندگی مردم و با تمسک به سیره مولایمان امیرمومنان علیه السلام ، به تعرض ایشان به حیثیت علمی خود،پاسخ دهم.

1- اینجانب بیش از 35 سال است که در زمینه اقتصاد ، بویژه اقتصاد اسلامی ، پول و بانک و توسعه اقتصادی، تحصیل،پژوهش،تدریس،تالیف،سخنرانی،راهنمایی پایان نامه های اقتصادی دانشگاهی و مشاوره و داوری کار کرده‌ام،هم اکنون عضو هیئت تحریریه تعدادی از مجلات معتبر علمی – پژوهشی اقتصادی و عضو دو انجمن علمی اقتصادی کشور هستم.

2- بیش از 10 سال درس خارج فقه و اصول در محضر استاد بزرگوارم حضرت آیت الله وحیدی خراسانی (ادام الله ظله) را به گواهی معظم له گذرانده‌ام که منجر به تائید مکرر اجتهاد اینجانب از سوی شورای محترم نگهبان و شورایعالی حوزه علمیه قم گردیده است. مدرک تحصیلی اینجانب مورد تایید رسمی و صدور حکم از سوی وزارت علوم گردیده و به استناد آن استادیار رسمی و با سابقه دانشگاه امام صادق (ع) هستم.

3- با توجه به سوابق علمی و کارشناسی و ضرورت خدمت به ملت شریف ایران،با تشویق برخی از بزرگان خود را در معرض آراء مردم  شریف قرار داده و دو دوره هفتم و هشتم مجلس،به نمایندگی مردم عزیز تهران،ری اسلامشهر و شمیرانات افتخار یافته‌ام که از حسن اعتماد آنان به این خدمتگزار سپاسگزارم.همچنان که اکنون 16 سال است که مفتخر به حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان نماینده ایشان در دانشگاه ها گردیده‌ام.

4- سابقه مدیریت گروه های اقتصادی مراکز متعدد دانشگاهی از جمله 13 سال در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم، 10 سال در سازمان مطالعه و تدوین علوم انسانی دانشگاه ها (سمت) ، 13 سال در شورای بررسی متون علوم انسانی دانشگاه ها را در پرونده علمی خود دارم و...

حاصل این سوابق علمی در زمینه اقتصاد و اقتصاد اسلامی انتشار 8 عنوان کتاب،بیش از 30 مقاله علمی،راهنمایی و مشاوره بیش از 65 پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و تدریس 27 سال در دانشگاه های تهران،تربیت مدرس،علامه طباطبایی،امام صادق (ع) و موسسه عالی آموزشی – پژوهشی امام خمینی قم و طراحی و اجرای دو دوره دکترای اقتصاد اسلامی و فقه الاقتصاد بوده‌ام.

علاوه بر این،افتخار دانش آموختگان عزیزی را دارم که اکنون هر یک ستاره ای درخشان در جایگاه های معتبر دانشگاهی،مدیریتی،نمایندگی مجلس شورای اسلامی و تعدادی از آنان در دولت نهم و دهم به عنوان وزیر،معاون و مشاور رئیس جمهور و مدیران ارشد دستگاه های اقتصادی از جمله بانک و بورس مشغول خدمتگذاری هستند.

اگر کسی در این باره به اطلاعات بیشتر علاقه دارد به سوابق اینجانب در سایت دانشگاه امام صادق (ع) مراجعه کند.

5- اینجانب در انتخابات نهم و دهم ریاست جمهوری،علیرغم همه انتقاداتی که با نظر کارشناسی به پاره‌ای از مواضع و عملکردها و رفتارهای آقای احمدی نژاد داشته ام به ایشان رای داده و دیگران را نیز به آن تشویق کرده ام. دلیل عمده من نه تایید همه عملکردها و رفتارهای ایشان،بلکه جهت گیری های اصولی وی در احیای آرمان های انقلاب اسلامی،امام راحل و هماهنگی با دیدگاه های مقام معظم رهبری و دفاع قوی از نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر استکبار جهانی و صهیونیسم بوده است.

6- ملت بزرگوار ایران از طریق رسانه ها شاهد همراهی و حمایت جدی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، از جمله اینجانب در طرح هدفمندسازی یارانه‌ها و سعی در تامین حداکثری نظر دولت تا‌آنجا که مخالف قانون اساسی و مصالح ملت نباشد و نظارت دیوان محاسبات مجلس را نیز ممکن سازد و از سوی مردم قابل تحمل باشد، بوده‌ا‌م. در این راستا بارها شجاعت رئیس‌جمهور برای اجرای این طرح را ستوده‌ام. البته احتیاط عقلانی اقتضا می‌کند که این کار مهم و تغییر دهنده ساختارهای اقتصادی با شیب ملایم‌تر افزایش قیمت‌های حامل‌های انرژی صورت گیرد تا مردم وفادارمان به تدریج آماده تغییر قیمت‌ها و آثار ناشی از آن بشوند و کمترین آسیب را از افزایش قیمت‌ها تحمل کنند و تولیدکنندگان نیز دچار رکود تولید و کاهش اشتغال نیروی کار نشوند. نگاه جامع‌الاطراف به طرح هدفمندسازی یارانه‌ها ما را به نتایجی کارشناسانه رساند که به صورت قانون درآمد.

7- مجلس محترم و از جمله اینجانب هیچ‌گونه غرض کارشکنی در خدمتگذاری دولت نداریم بلکه از متوقف شدن این طرح اساسی در وسط کار و عواقب ناخواسته ناشی از عجله و شتاب در مسیر اجرای آن هراسانیم.

رئیس‌جمهور در نامه‌ها و مصاحبه‌های خود بدون توضیح کافی، قانون مصوب را دارای ابهام، پیچیدگی و غیرقابل اجرا اعلام کردند، در حالی که شایسته نبود رئیس‌جمهور در برابر قانون بایستد. البته ایشان حق دارد در ضمن اجرای قانون که بسیار انعطاف دارد، هر جا با مشکل روبرو شد لوایح اصلاحی به مجلس ارائه کند و مطمئن باشد با همکاری دولت و مجلس این مهم به سامان خواهد رسید. همانطور که گفتگوهای اخیر بین دولت و مجلس انعطاف کافی قانون و همدلی و همکاری مجلس با دولت را نشان داد.

8- رئیس‌جمهور مظهر و نماد ملت با فضیلت ایران اسلامی است و باید الگو و مروج فضائل اخلاقی باشد. آیا سزاوار است در شب پایان سال که مجلس و مطبوعات تعطیل بودند، در برابر میلیون‌ها بیننده، با لحن نامناسب مجلس شورای اسلامی و قانون مصوب را زیر سوال ببرد و بدون تحقیق، با حیثیت علمی صاحب‌نظران اقتصادی مجلس از جمله اینجانب که سی‌وپنج سال سابقه کار علمی در زمینه اقتصاد، پول و بانک و توسعه و اقتصاد اسلامی دارم، بازی کند.

شاید آقای رئیس‌جمهور خبر ندارد که آدام اسمیت پدر علم اقتصاد، فیلسوف اخلاق بوده، پروفسور «کنه» رئیس نحله اقتصاددانان فیزیوکرات پزشک بوده و آیت‌الله شهید سیدمحمدباقر صدر صاحب کتاب ارزشمند «اقتصادنا» فقیه بوده است.

به هر حال اینجانب دلسوزانه مصالح کشور و ملت را دنبال خواهم کرد و هیچگونه خصومتی با رئیس‌جمهور ندارم و از همکاری با دولت و خیرخواهی خودداری نخواهم کرد اما متاسفانه ایشان بدون دلیل دلسوزان نظام و علاقه‌مندان دولت و خدمتگزاران مردم را از خود می‌رنجاند.

امیدوارم ایشان همواره ادب و اخلاق را در اظهارات و رفتار خود رعایت و از تعرض به حیثیت صاحب‌نظرانی که مخالف دیدگاه ایشان هستند خودداری کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها