جشنواره غذاهای سنتی به مناسبت هفته سلامت و با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در تهران آغاز شد.
کد خبر: ۳۲۰۷۳۴

به گزارش واحد مرکزی خبر، دبیر این جشنواره گفت : این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی و سالم جای فست فودها ( غذاهای فوری ) در جامعه برپا شده است.

نجفی با اشاره به افزایش مصرف غذاهای فوری در جامعه افزود: غذاهای فوری مضرات زیادی از جمله چاقی برای مصرف کننده دارد.

وی گفت : در این جشنواره انواع غذاهای سنتی و سالم شامل لوبیا پلو با ترشی محلی همدان ، دمپختک تهرانی ، آش عباسعلی کرمانشاه ، آش دوغ اردبیل و کوکوخاویار ماهی ، قروت بادمجان ، کوفته هویج ، میرزاقاسمی ، شکمپاره، سالاد روباز ، دلمه برگ ، کوکوسبزی، دسرسنتی قره داش در معرض بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

این مسئول تصریح کرد: دستاوردهای علمی مرکز بهداشت غرب تهران نیز در تعدادی از غرفه های این جشنواره به نمایش درآمده است.

جشنواره غذاهای سنتی و سالم به ابتکار مرکز بهداشت غرب تهران و شهرداری منطقه 9 در این مرکز در انتهای خیابان استاد معین برگزار شده است و خانواده ها می توانند تا عصر سه شنبه 24 فروردین از آن دیدن کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها