جام جم آنلاین: براساس اداره آمار امریکا که روز جمعه 14 نوامبر منتشر گردید ، در سال مالی 2003 میلادی که در پایان ماه سپتامبر خاتمه یافت ، میزان ورشکستگی ها در امریکا به رقم
کد خبر: ۳۱۹۹۰
بی سابقه یک میلیون و 662 هزار مورد رسید.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، در سال مالی 2003 میلادی تعداد ورشکستگی ها در ایالات متحده به یک میلیون و 662 هزار مورد رسید که این رقم شامل اشخاص حقیقی و حقوقی می شود.
اکنون چند سالی است که تعداد ورشکستگی ها در امریکا بی وقفه رو به افزایش است و از سال 1994 میلادی تاکنون تعداد موارد ورشکستگی تقریبا دو برابر شده است.
اما باید میان ورشکستگی اشخاص حقیقی و شرکتها تفاوت قایل شد.
در سال مالی 2003 میلادی یک میلیون و 625 هزار مورد ورشکستگی معادل 8/97 درصد کل آمار ورشکستگی ها مربوط به اشخاص حقیقی می شد که نسبت به سال گذشته 8/7 درصد افزایش نشان می دهد و دلیل اصلی آن دشواری های موجود در بازار کار امریکا است.
اما تعداد شرکت هایی که در سال مالی 2003 میلادی ورشکست شدند 36 هزار و 183 شرکت بوده است که این رقم نسبت به سال 2002 میلادی 4/7 درصد کاهش نشان می دهد.