فرمانده مرزبانی کشور اعلام کرد:

ایجاد 16 مرزبانی و دریابانی در کشور

16 مرزبانی و دریابانی در کشور ایجاد می‌شود که سه مورد آن دریابانی و 13 مورد دیگر مرزبانی است.
کد خبر: ۳۱۷۰۵۷

به گزارش فارس، حسین ذوالفقاری ظهر امروز (یکشنبه) در مراسم معارفه فرمانده مرزبانی استان کردستان و هفتمین فرمانده مرزبانی کشور در سنندج با بیان اینکه هر کشوری با حوزه مشخص هویت پیدا می‌کند، اظهار داشت: امروز مرزهای امنیتی مجازی نیز ایجاد شده به معنای کم اهمیت بودن مرزهای جغرافیایی نیست بلکه باید این حرکت کنونی در حفظ و برقراری امنیت در مرزها، باید منظم و استمرار یابد تا به یک رویکرد تبدیل شود.

وی افزود: برخی از پروژه‌ها هزینه‌ای است و با اختصاص اعتبارات قابل حل است ولی برقراری امنیت مقوله‌ای جدا از این مباحث است و تحقق آن و تلاش در این زمینه نیازمند برنامه‌ریزی موثر فکری است.

فرمانده مرزبانی کشور امنیت را پیچیده و نیازمند مراقبت‌های ویژه دانست و گفت: برخی از ناامنی‌ها در کشور وارداتی است و از سرنخ‌هایی که در برخی از پرونده‌های ضدامنیتی در کشور به دست آمده است، به کشورهای استکباری و صهیونیست وصل می‌شود.

ذوالفقاری از مرزبان و نیروهای مرزبانی به عنوان مؤلفه موثر در برقراری امنیت عنوان کرد و افزود: این مؤلفه نیازمند آموزش، انگیزه و سلامتی، توانمندی، تجهیزات و امکانات و آشنایی به وظایف است.

وی همچنین موانع و اقدامات برای کنترل مرز همانند آگاه‌سازی مردم و تعامل با آنها، تصمیم‌گیری بر اساس اقتضای هر استان، تعامل با مرزبانان کشورهای هم‌مرز، تعامل با دستگاه‌های اداری و اشراف بر اطلاعات حوزه مرزی را از دیگر محورهای اقدامات فرماندهی مرزبانی برشمرد.

فرمانده مرزبانی کشور گفت: بومی و استانی کردن این برنامه‌ها و در کنار هم قرار دادن آنها در حفظ و برقراری امنیت موثر است و باید به این مهم توجه بیشتری داشت.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: اگر برقرارکنندگان امنیت و استفاده‌کنندگان از آن (مردم و مسئولان) بر این باور باشند که امنیت به سادگی تأمین نمی‌شود و ایجاد ناامنی تبعات منفی زیادی به دنبال دارد، بدون شک همه در راستای حفظ امنیت موجود تلاش می‌کنند.

وی تأکید کرد: مرزنشینان ما باید امنیت را بر امرار معاش از طریق قاچاق ترجیح دهند چون با امنیت، امرا معاش نیز امکانپذیر است و هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید.

فرمانده مرزبانی کشور با اشاره به اینکه معیشت مرزنشینان نباید به آن طرف مرزها معطوف باشد، افزود: قاچاق کالا بر اقتصاد منطقه تأثیری منفی گذاشته و امنیت منطقه را نیز به خطر می‌اندازد و این مسئله نیز زندگی مرزنشینان را با مشکل مواجه می‌سازد.

ذوالفقاری تأثیرات طرح کنترل موثر مرزهای کشور را در کاهش قاچاق و افزایش امنیت مثبت خواند و اذعان داشت: این روند که در برخی از جاها با سیم خاردار، دیوار، برجک نگهبانی و یا حفر کانال بوده است، جهت‌گیری آن به سمت الکترونیکی و اپتیکی است.

وی افزایش کشفیات مواد مخدر و کاهش توزیع آن در کشور از تأثیرات مثبت این طرح نام برد و گفت: مشروبات الکلی نیز در بعد از این طرح کاهش یافته است.

فرمانده مرزبانی کشور یادآور شد: 16 مرزبانی و دریابانی در کشور ایجاد می‌شود که سه مورد آن دریابانی و 13 مورد دیگر مرزبانی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها