حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا، در این دیدار که با استقبال پرشور هواداران همراه بود، تیم فوتسال فولاد ماهان در یک بازی جذاب، مهیج و زیبا و با تکیه بر تجربه و تواناییهای تکنیکی بازیکنان خود با نتیجه 5 بر 2 السد قطر را مغلوب ساخت. شمسایی (دو گل)، جواد اصغری (دو گل) و محمد طاهری برای فولاد ماهان گلزنی کردند و بلال هر دو گل السد قطر را وارد دروازه نماینده کشورمان کرد.
در حاشیه این دیدار حسین شمس در جایگاه خبرنگاران نظارهگر بازی بود. فابیانو رودریگو سرمربی تیم السد قطر پس از پایان بازی با کادر فنی و بازیکنان فولاد ماهان به گفتگو پرداخت و این قهرمانی را به آنها تبریک گفت.
در حالیکه مسوولان ذیربط در حال برپا کردن سکوی اهدای جام بودند هواداران حاضر در ورزشگاه یکصدا سرود قهرمانی سر دادند و بارها و بارها با شعار خلیج همیشه فارس از تمامیت ارضی ایران حمایت کردند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....