
گوردون براون که در زمان آغاز جنگ عراق وزیر دارایی بود، به اعضای کمیته تحقیق پیرامون جنگ عراق گفته بود که هیچ یک از درخواست های مالی برای فراهم کردن تسلیحات مورد نیاز نظامیان را رد نکرده است.
اما لرد گاتری که تا سال 2001 سمت فرماندهی نیروهای مسلح بریتانیا را برعهده داشت، گفت که این ادعا کاملا غیرواقعی است.
آگاتری به روزنامه دیلی تلگراف گفت که درخواست نیروهای مسلح برای دریافت هلیکوپترهای بیشتر رد شده بود.
لرد بویس، جانشین گاتری هم به روزنامه تایمز گفت که براون "صادق نبوده" است.
دفتر نخست وزیری بریتانیا می گوید که گوردون براون نمی توانست روشن تر از این به سوالات مطرح شده در مورد بودجه نظامی پاسخ دهد.
ژنرال ریچارد دنت، از سران پیشین نیروهای مسلح بریتانیا، به بی بی سی گفت که ممکن است گوردون براون شواهدی "دقیق و با جزئیات درست" در مورد هزینه های نظامی ارائه داده باشد، اما او موضوع "کسری بودجه پایه ای" که به سال 1997 برمی گردد را در نظر نگرفته است.
لرد گاتری که بین سال های 1997 تا 2001 فرماندهی نیروهای مسلح بریتانیا را به عهده داشت، به روزنامه دیلی تلگراف گفته است که فرمانده نیروهای مسلح "کمترین بودجه ممکن را از وزیر دارایی دریافت می کرد که قصد داشت به کمترین میزان به این نیرو کمک کند."
او افزود: چگونگی هزینه بودجه نظامی در زمان او بسیار دشوار بوده است.
اعضای خانواده سربازهای بریتانیایی که در طی جنگ عراق در این کشور کشته شدند، می گویند که برخی از فرزندانشان به دلیل کمبود یا فقدان تجهیزات نظامی مناسب جان خود را از دست داده اند.
بی بی سی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد