سارق حرفه‌ای در نقش گدای نابینا

گروه حوادث: مردی که به بهانه گدایی به منازل مردم تهران می‌رفت و به اموال آنها دستبرد می‌زد، در آخرین اقدام، با حمله به یک زن دستگیر شد. به گزارش «جام‌جم»، چند شب پیش مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران تماس گرفت و از دستگیری یک گدای سارق در خانه زن همسایه‌اش خبر داد.
کد خبر: ۳۱۴۱۲۹

با تماس این مرد، ماموران به محل حادثه در یکی از محله‌های غرب تهران اعزام شدند. ماموران در بررسی این محل متوجه شدند مرد سارق در جدال با زن صاحبخانه و همسایه‌ها بیهوش شده و با دست و پای بسته در انباری خانه افتاده است. ماموران، سارق جوان را همراه زن صاحبخانه به اداره پلیس منتقل کردند و تحقیق در این خصوص آغاز شد.

هوشیاری زن صاحبخانه سارق را لو داد

زن شاکی در ارتباط با وقوع حادثه به پلیس گفت: شب حادثه شوهرم برای خرید از خانه خارج شده بود و من هم در حال نظافت انباری بودم. در حال جابه‌جایی وسایل انباری، متوجه کوبیدن صدای عصایی به در خانه شدم. به گمان این‌که فرد معلولی در حال تردد در خیابان است و به اشتباه با عصای خود به در خانه‌ام کوبیده، بی‌توجه به موضوع به کارم ادامه دادم.

شاکی ادامه داد: پس از یک ساعت که کارم تمام‌شد، به سمت در ورودی رفتم.

در همین موقع متوجه شدم سر و صداهایی از اتاق می‌آید و یک گونی پر از وسایل و چند جفت کفش در راه‌پله قرار دارد. چند ضربه به در زدم، اما جوابی نشنیدم. دیگر مطمئن شدم که سارقی به خانه‌ام آمده است.

زن شاکی افزود: از ترس جانم به خیابان رفتم و با داد و فریاد همسایه‌ها را خبر کردم و به همراه آنها به خانه بازگشتیم که معلوم شد مرد سارق که لباس گدایی بر تن دارد، عصا به دست با انداختن گونی بر پشت خود در حال خارج شدن از خانه‌ام است.

با دیدن وی همراه همسایه‌ها به سوی او حمله کردیم که او نیز با عصا به ما حمله‌ور شد و قصد فرار داشت که موفق به دستگیری وی شدیم. وی افزود: او بر اثر کتک‌های ما بیهوش شد، دست و پاهایش را با طناب بستیم و در انباری زندانی کردیم.

با ثبت اظهارات شاکی، ماموران مرد سارق را که به هوش آمده بود، به اتاق بازجویی منتقل کردند و بازجویی از او آغاز شد.

مرد سارق در مواجهه حضوری با زن شاکی به سرقت‌های متعددی اعتراف کرد.

اعتراف سارق گدانما

متهم به سرقت ادامه داد: چندی پیش پس از پایان یافتن محکومیتم از زندان، دوباره سرقت‌هایم را ازسر گرفتم. اما در این موقع تصمیم گرفتم به بهانه گدایی خود را به کوری بزنم و با پرسه‌زدن در خیابان‌ها از خانه مردم سرقت کنم.

وی ادامه داد: وقتی با لباس مندرس و تظاهر به نابینایی در خیابان گدایی می‌کردم، مردم دلشان می‌سوخت و به من پول می‌دادند.

متهم افزود: به این ترتیب با گدایی در خیابان به خانه‌هایی که درشان باز بود، به آرامی وارد می‌شدم. پس از آن‌که اطمینان پیدا می‌کردم که صاحبخانه در اتاق حضور ندارد، وارد آن محل می‌شدم و پول، وسایل سبک خانه و کفش‌های آنها را به سرقت می‌بردم. اما در آخرین سرقت، هوشیاری شاکی، باعث دستگیری‌ام شد.

متهم با قرار قانونی از سوی بازپرس انصاری، رئیس شعبه 19 دادسرای ناحیه 5 تهران روانه زندان شد و تحقیقات از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها