حق با شماست

بالا‌خره وام ازدواج چقدر است؟

داوود الهی از دامغان: بسیاری از روستاهای دامغان همچون رضی‌آباد، هنوز از نعمت گاز شهری بی‌بهره‌اند. از شرکت گاز درخواست بذل توجه ویژه در این خصوص دارم.
کد خبر: ۳۱۳۵۰۹

علیرضا دائمی از قم: با این‌که جراید، مبلغ وام ازدواج را 5‌میلیون تومان اعلام کرده‌اند، ولی تمامی بانک‌ها اظهار می‌کنند این مبلغ 4 میلیون تومان است.

بهنام فرجی از ورامین: اخیرا به دانشجویان تربیت معلم هیچ‌گونه امکاناتی تعلق نمی‌گیرد در حالی که سال‌های قبل دانشجویان از بسیاری امکانات اعم از استخدام برخوردار بودند.

سیاوش چاردلی از تویسرکان: بازنشستگان فرهنگی از 6 ماه دوم سال 86 تا شهریور سال 87 موفق به دریافت مطالبات خود نشده‌اند. از اداره آموزش و پرورش درخواست رسیدگی دارم.

یک هموطن از تهران: بازنشسته‌ای هستم که امسال برای دریافت سهام عدالت به خیابان وصال جنب بیمارستان البرز رفتم، ولی متاسفانه شاهد بودم که برای اعطای یک برگ سهام، پرسنل ذی‌ربط رفتار بسیار بدی با سالمندان و افراد بازنشسته داشتند.

حیدری از تهران: چندمین‌بار است که در طول زمستان امسال راننده‌ای بر اثر روشن کردن گاز پیک‌نیکی در خودرو دچار گازگرفتگی شده و جانش را از دست داده است. کاش شهرداری برای رانندگان نیسان میوه و تره‌بار مرکزی شهر، مکانی را تعبیه می‌کرد که آنها هنگام سرما در آنجا استراحت می‌کردند.

در پی درج پیام مورخ سوم بهمن 88 از سوی آقای محمد نجف‌علیزاده در ستون «حق با شماست»، روابط عمومی شرکت فاضلاب تهران با ارسال دورنگاری اعلام کرد: درخصوص هزینه آبونمان فاضلاب در قبض منزل قبل از بهره‌برداری از فاضلاب، به دلیل الزامی بودن شماره اشتراک برای پاسخ به این مشترک، از شهروند محترم درخواست می‌شود ضمن تماس با شماره‌ 884492012 (واحد رسیدگی به شکایات مردمی) شماره اشتراک منزل خود را به این شرکت اعلام کند تا به این مشکل مطرح شده رسیدگی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها