تصویر کوتاه

پخش 10 فیلم تلویزیونی در ایام نوروز

فارس: 10 فیلم تلویزیونی مرکز سیمافیلم به مناسبت عید نوروز از شبکه‌های مختلف سیما پخش می‌شود.فیلم‌های تلویزیونی «محبوبه» به کارگردانی وحید نیکخواه آزاد، «عروس زندان» به کارگردانی پرند زاهدی، «نیش» به کارگردانی مهدی رضازاده، «تازه‌وارد پردردسر» به کارگردانی افسانه منادی، «شهر فرشتگان» به کارگردانی نادر مقدس، «وداع سخت» به کارگردانی سعید تهرانی، «کرگدن» به کارگردانی فرزاد موتمن، «چای جوشیده» به کارگردانی افشین صادقی، «پای دوستی» به کارگردانی حسن قناعت و «لذت حقیقت» به کارگردانی فریدون فرهودی 10 فیلم تلویزیونی مرکز سیمافیلم هستند که در نوبت پخش سیما قرار گرفتند تا به مناسبت عید نوروز روی آنتن بروند.
کد خبر: ۳۱۳۳۳۱

«به رنگ ارغوان» 63 میلیون فروخت

فارس: فیلم سینمایی «به رنگ ارغوان» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا در 2 روز اول اکران خود به مرز 63 میلیون تومان رسید.به رنگ ارغوان، سیزدهمین ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا سرانجام در سال جاری از این فیلم رفع توقیف شد و پس از نمایش در جشنواره فیلم فجر امسال و کسب عنوان بهترین فیلم و کارگردانی، از روز چهارشنبه اکران سراسری آن شروع شد.

«دارا و ندار» فقط در شبکه تهران

مهر: مسعود احمدی افزادی، مدیر شبکه تهران ضمن تکذیب خبرهای منتشر شده در برخی سایت‌ها مبنی بر پخش مجموعه نوروزی «دارا و ندار» همزمان از چند شبکه اعلام کرد: هنوز تصمیمی دراین‌باره گرفته نشده ‌است.

ارتقای کیفی آثار برنامه‌سازان در یازدهمین جشنواره رادیو

جام‌جم: معیار پذیرش برنامه‌ها برای جشنواره یازدهم رادیو، قابلیت پخش آنها از شبکه‌های رادیویی است و آثار باید تا پایان هفته آینده به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.مهدی لبیبی، مسوول کمیته داوران یازدهمین جشنواره بین‌المللی رادیو در گفتگو با ستاد خبری این جشنواره ضمن تاکید بر این موضوع، از بالا بودن سطح کیفی آثار ارائه شده به عنوان مهم‌ترین دستاورد جشنواره یاد کرد و گفت: با نگاه اجمالی به آثار ارائه شده می‌توان گفت، سطح کیفی آثار به نسبت سال‌های قبل تغییرات قابل توجهی یافته و اصول و قواعد و استانداردهای برنامه‌سازی در آنها کاملا رعایت شده است که این مهم را باید در تغییر رویکرد جشنواره در دوره یازدهم آن جستجو کرد.

آثار برگزیده انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان

جام‌جم: مراسم معرفی فیلم‌های برگزیده بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر از سوی انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان برگزار شد.در این مراسم از سوی هیات داوری انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان، فیلم‌های طلا و مس (همایون اسعدیان)‌، نفوذی (احمد کاوری و مهدی فیوضی)‌ و ملک سلیمان (شهریار بحرانی)‌ به عنوان فیلم‌های برگزیده معرفی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها