کوتاه از جهان

خطر اصلی عراق از نظر مالکی

جام‌جم آنلاین: نخست‌وزیر عراق گفت: کسانی که به آزادی و دموکراسی در عراق ایمان ندارند و همچنان دارای افکار طایفه‌ای و منافع حزبی هستند خطرناک‌ترین چیزی است که نظام سیاسی عراق با آن مواجه است. به گزارش خبرگزاری اصوات العراق، نوری المالکی روز گذشته گفت: قدرت، در وحدت ملی نهفته است نه سلاح و ما توانستیم با پرهیز از خرید سلاح و توجه به ثروت عراق به بازسازی کشور روی بیاوریم.
کد خبر: ۳۰۹۹۶۸

مخالفت قذافی با جامعه مدنی

جام‌جم آنلاین: معمر قذافی رهبر لیبی با تمسخر مفاهیمی همچون جامعه مدنی گفت: ایده جامعه مدنی یک فرهنگ سوداگرانه و تقلیدی از غرب است و در لیبی هیچ جایگاهی ندارد.

به نوشته روزنامه ها، قذافی در یک نطق تلویزیونی برای کنگره عمومی خلق لیبی (GPC) افزود: در غرب تمایزی بین یک جامعه رسمی دولتی و یک جامعه مدنی مؤسسات غیر دولتی وجود دارد در حالی که لیبی کشوری کاملاً مدنی است.

انتقاد از مرکل

جام‌جم آنلاین: آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در 100 روز نخست تشکیل دولت، نتوانسته است رضایت مردم را جلب کند و انتقادها از وی افزایش یافته است.

به گزارش هفته‌نامه اشپیگل، انتقادها از ائتلاف حاکم موسوم به سیاه زرد بیشتر شده به طوری که انتظار می‌رود مشکلات وی در آینده باز هم افزایش یابد. همچنین انتظار می‌رود مساله کاهش مالیات‌ها و مسائل درمانی که در ماههای گذشته همواره محور بحث‌هایی در دولت جدید بوده‌اند، در ماههای آینده برای مرکل تبدیل به مشکل شوند.

بزرگ‌ترین تهدید علیه روسیه

جام‌جم آنلاین: دمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری روسیه با اشاره به تشدید ناآرامی‌ها در منطقه قفقاز شمالی اعلام کرد: حملات مسلحانه در جمهوری‌های اینگوش و چچن نشان می‌دهد که تروریسم بزرگ‌ترین تهدید برای جامعه ما است.

به گزارش پایگاه خبری نیوکرالا، مدودف گفت که در سال 2009 میلادی نیروهای امنیتی روسیه از بیش از 80 حمله تروریستی جلوگیری کرده و بیش از 500 شبه‌نظامی را درمنطقه ناآرام قفقاز شمالی دستگیر کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها