در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
رئیس کمیته قایقرانی آب های آرام ایران در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت قایقرانان اخراجی تیم ملی گفت: در نشستی که با حضور رئیس فدراسیون قایقرانی داشتیم قرار شد 5 بانوی قایقرانی که به دلیل مشکلات تحصیلی اردو را ترک کرده بودن بعد از امتحانات این ترم تحصیلی وارد مرحله جدید اردوها شوند.
وی با بیان اینکه مرحله جدید اردوهای قایقرانی آب های آرام ایران یک هفته آینده در تهران شروع می شود، افزود: «یولداشف» سرمربی خارجی تیم ملی نزدیک به 20 نفر از پاروزنان برتر پایگاه استعدادیابی را به مرحله جدید اردوی تیم ملی دعوت کرده است تا همراه با ورزشکاران رده سنی بزرگسال زیر نظر این مربی تمرین کنند.
رئیس کمیته قایقرانی آب های آرام خاطرنشان کرد: ما این قایقرانان جوان را برای مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی بازی های المپیک لندن در سال 2011 (تهران) آماده می کنیم و امیدواریم این نفرات ضمن کسب سهمیه المپیک مدالهای آسیایی را هم بدست آورند.
وی تصریح کرد: این قایقرانان جوان شرایط بسیار خوبی دارند و بعید به نظر می رسد که این قایقرانان جوان نتوانند خود را به رده سنی بزرگسال برساند. درچنین شرایطی بهترین نفرات را راهی بازی های آسیایی گوانگژو 2010 خواهیم کرد.
آخرین مرحله از اردوی تیم ملی قایقرانی آب های آرام ایران 27 دی ماه به پایان رسیده و قایقرانان از یک هفته آینده مرحله جدید تمرینات خود را در تهران آغاز می کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: