رشد 5/14 درصدی سپرده‌های مردم در بانک‌ها

گروه اقتصاد: وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: براساس آمارهای موجود تا انتهای آبان امسال مجموع سپرده‌ها نزد سیستم بانکی 5/14 درصد رشد داشته است. به گزارش ایرنا، ‌‌سید شمس‌الدین حسینی دیروز در مراسم افتتاح سومین نمایشگاه بورس، بانک و خصوصی‌سازی، افزود: رشد سپرده سیستم بانکی در کنار رشد بازار سرمایه نشان‌دهنده رونق بازار مالی کشور است. وی از رفع موانع سرمایه‌گذاری خارجی در سیستم بانکی و بورس و اوراق بهادار خبر داد و تصریح کرد: براین اساس شرایط حضور سرمایه‌گذاران خارجی در بورس تسهیل شده و به همین دلیل اصلاح ماده 5 اصل 44 قانون اساسی برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در سیستم بانکی در دستور کار دولت قرار گرفت. حسینی ادامه داد: شاخص‌ها و آمار بورس با وجود مشکلات فراوان در زمان حاضر امیدوار‌کننده است و با وجودی که هنوز تحت‌تاثیر بحران مالی قرار داریم، اما ارزش بازار 49 هزار میلیارد تومانی سال گذشته با رشد 20 درصدی به 59 هزار میلیارد تومان در آذرماه امسال رسیده است. به گفته وی،‌ ارزش معاملات بورس و اوراق بهادار با 5/26 درصد، شاخص با 3/27 درصد، دفعات با 62 درصد و حجم معاملات با 80 درصد رشد مواجه شده است.
کد خبر: ۳۰۴۹۴۱

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر حجم معاملات 4/5 میلیون تنی بورس کالا در سال 84 دو برابر شده و به 11 میلیون و 200 هزار تن رسیده است.

وی با اشاره به اصلاح ساختار در بازار سرمایه کشور،‌ اظهار کرد: تصویب اغلب دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها از سوی هیات وزیران، طراحی ابزارهای جدید، ایجاد زیرساخت‌های بورس الکترونیکی و همچنین تدوین و تصویب لایحه توسعه ابزارها و بازارهای نوین مالی در جهت اصل 44 از جمله اقداماتی است که با هدف اصلاح ساختار انجام شده است. حسینی تصریح کرد: با هدف جهت‌گیری حضور سرمایه‌گذاران خارجی در بازار مالی کشور، آیین‌‌نامه‌ای در کمیسیون‌های تخصصی و اصلی بررسی شده که در حال نهایی شدن است و با عرضه وجوه جدید زمینه تصدیق نقدشوندگی در بازار سهام فراهم خواهد شد.

کوتاه شدن توقف نمادها و رشد نقدشوندگی سهام

در همین حال رئیس سازمان بورس اوراق بهادار با اشاره به این‌که فاز دوم نرم‌افزار اطلاع‌رسانی ناشران از سوی وزیر اقتصاد راه‌اندازی شد، گفت: با راه‌اندازی فازهای مختلف این نرم‌افزار، توقف نمادها کوتاه می‌شود و نقدشوندگی سهام افزایش می‌یابد.علی صالح‌آبادی با اشاره به این‌که یکی از مهم‌ترین مسائل روز، گزارش کسری مالی بوده و نیاز است که بیشتر به آن پرداخته شود، اظهار کرد: یکی از سازمان‌هایی که از گزارش‌های مالی استفاده می‌کند، بورس است زیرا سرمایه‌گذاران، سهامداران و فعالان بازار سرمایه و ناظران بازار برای ورود به بازار و اعتماد بیشتر به آن باید به اطلاعات مالی شفاف اعتماد کنند. وی تاکید کرد: هر چه گزارش‌گری‌های مالی ارتقا یافته و اطلاعات مالی بدرستی افشا شود، بازار سرمایه نیز ارتقا خواهد یافت، زیرا مهم‌ترین دارایی بازار سرمایه اطلاعات است، بنابراین برای توسعه جایگاه بازار راهی جز ارتقای روش‌های گزارشگری نداریم.

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار با اشاره به این‌که هدف از وجود گزارش‌ها و اطلاعات ساماندهی بازار شفاف و منصفانه است، تصریح کرد: ایجاد اعتماد در بازار از طریق گزارش‌های شفاف محقق می‌شود، بنابراین باید بتوانیم از این طریق، ریسک بازار را برای سرمایه‌گذاران کاهش دهیم، زیرا مخاطراتی که در بورس رخ می‌دهد، بیشتر ناشی از عدم افشای اطلاعات درست و شفاف است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها