به ‌دلیل سرما و مرطوب شدن زمین

کاوش تپه‌ هگمتانه متوقف شد

سرپرست کاوش‌های تپه‌ هگمتانه گفت: به ‌دلیل سرما و مرطوب شدن زمین با بارندگی ، ادامه‌ کاوش‌های این محوطه تاریخی به اسفندماه موکول شد.
کد خبر: ۳۰۴۳۲۸

یعقوب محمدی‌فر در گفتگو با ایسنا بیان کرد: مرحله‌ دوم فصل 16 کاوش تپه‌ هگمتانه را چندی پیش آغاز کردیم که به‌دلیل شرایط نامناسب، کاوش نیمه‌تمام ماند البته در این مرحله تلاش کردیم ، حدود 500 مترمربع را در پنج ترانشه به موازات چهار ترانشه مرحله‌ نخست کار کنیم.

او گفت: در این مدت، با عبور از لایه‌های پهلوی، به بافت تاریخی وارد شدیم و مستندنگاری لایه‌های پهلوی نیز انجام شد ، بویژه اینکه در چندسال آینده ، لایه‌های این دوره، اهمیت بیش‌تری خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه قرار بود ، پیمانکاری در محل کاوش سقفی را ایجاد کند ، افزود: با توجه به انجام نشدن این امر و افزایش میزان رطوبت که شناخت مصالح و مواد را در لایه‌های تاریخی مشکل می‌کند ، کاوش را تا بهتر شدن شرایط متوقف کردیم.

محمدی‌فر آبان‌ماه امسال درباره‌ مرحله‌ نخست کاوش‌ها بیان کرده بود، در 400 مترمربعی که کاوش کردیم، به بافت خانه‌ها، سیستم آب‌رسانی و یک آب‌راهه رسیدیم. در مرحله‌ دوم نیز 500 مترمربع به این بخش اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کاوش در فضایی که سیستم آب‌رسانی در آن قرار دارد ، ادامه می‌یابد ، گفته بود: شرایط آب ‌و هوایی برای ادامه‌ کاوش اهمیت زیادی دارد که درصدد هستیم، با ایجاد سقفی به‌عنوان پوشش، شرایط بهتری برای کار ایجاد شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها