مدیرکل راه و ترابری استان مازندران: به دلیل کم کاری پیمانکاران

بازسازی جاده هراز به کندی پیش می‌رود

گروه شهرستان‌ها: مدیرکل راه و ترابری استان مازندران، داشتن یک نگاه ویژه و ملی را لازمه کار در محور تاریخی و حساس هراز دانست و گفت: مسوولان امر، کارشناسان و پیمانکاران مشغول به‌کار در محور هراز باید ارتقاء و بهسازی این محور را جزو دغدغه‌های اصلی خویش قرار داده، براین باور باشند که تعریض و ایمن‌سازی این محور می‌تواند بزرگترین اتفاق راهسازی در سطح کشور باشد. به گزارش ایسنا، موسی رحیمی در راستای برنامه‌های این اداره کل، در زمینه نشست با پیمانکاران راهسازی در محور هراز، درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات پیمانکاران مشغول به‌کار در محور هراز، افزود:‌ هم اکنون شرایط خاصی با تعدد پیمانکاران در این محور به وجود آمده که هم تبعات منفی و هم تبعات مثبت دارد.
کد خبر: ۳۰۴۳۰۲

مدیرکل راه و ترابری مازندران در ادامه از کم‌کاری بعضی از پیمانکاران این محور انتقاد و خاطرنشان کرد: کم‌کاری بعضی از پیمانکاران و سوءاستفاده از بعضی شرایط به‌وجود آمده باعث شده که بعضی از قطعات که در سال 86 شروع شده، هنوز به سطح آسفالت نرسد. وی افزود: از این رو انتظار می‌رود در سال آتی این مشکل مرتفع شود تا ما شاهد ایجاد باند سبقت و اتمام ابنیه‌های فنی باشیم. وی در ادامه مسأله تجهیز کارگاه‌ها را در این محور بسیار مهم برشمرد و گفت:‌ تجهیز کارگاه‌ها و مسائلی از این دست باید دغدغه اصلی پیمانکاران باشد چرا که در حال حاضر تجهیز کارگاه‌ها در سطح بسیار ضعیفی قرار دارد. رحیمی ایجاد ایمنی در محور هراز را توسط پیمانکاران از نکات بسیار حیاتی در جهت جلوگیری از تصادفات جاده‌ای عنوان و اظهار کرد: استفاده از تابلوهای هشدار دهنده و اخباری و همچنین تابلوهای راهسازی مناسب و پرچم‌دار مرتب و بااخلاق در حین کار می‌تواند عامل بسیار مهمی در جهت جلوگیری از تصادفات و حوادث ناگوار باشد.

وی خواستار یکسانی و یکرنگ بودن تابلوها و همچنین متحدالشکل بودن پوشش کارگران در قطعات مختلف راهسازی در سطح این محور شد.

سرمایه‌گذاری 300 میلیارد ریالی

این در حالی است که به گفته رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، جاده هراز یکی از محورهای ارتباطی به شمال کشور محسوب می‌شود که به دلیل موقعیت‌های اقتصادی، سازمان راهداری با همکاری اداره کل راه و ترابری استان‌های مازندران و تهران اقدام به ترمیم، تعریض و بهسازی برخی قسمت‌های این جاده کرده است و تاکنون بیش از 300 میلیارد ریال جهت ترمیم و افزایش ایمنی محور هراز هزینه شده است.

شهریار افندی‌زاده در مهرماه گذشته در مراسمی اظهار داشت : حدود 80 هزار کیلومتر راه‌های اصلی و فرعی در کشور وجود دارد که نگهداری آنها بسیار مشکل است، چراکه پس از چند سال نیاز به بازسازی و بهینه‌سازی دارند. وی با بیان این‌که حدود 60 گردنه برفگیر در محورهای پرتردد کشور وجود دارد، تصریح کرد: توجه به امر بهسازی و نگهداری راه‌ها و تجهیز گردنه‌‌های مهم یکی از اقدامات مهم سازمان راهداری در جهت آماده‌سازی جاده‌ها برای فصل سرما بود. وی گفت: کل بودجه‌ سالانه سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای حدود 800 میلیارد تومان است بنابراین باید نگرش کشور به سمت نگهداری و ترمیم جاده‌ها معطوف شود، چراکه هم‌اکنون در ایران بیشتر به مقوله ساخت جاده توجه می‌شود و بهسازی جاده چندان مورد توجه نیست. افندی‌زاده افزود: حدود 180 هزار پل در راه‌های اصلی و فرعی کشور وجود دارد که توسعه و ترمیم آنها هزینه‌بر است.

وی تاکید کرد: اگر جاده هراز و فیروزکوه بهینه‌سازی شوند بسیاری از مشکلات جاده‌های استان تهران به شمال برطرف خواهد شد. وی در عین حال با بیان این که استفاده از پیمانکاران مناسب جهت ترمیم و بهینه‌سازی جاده‌ها الزامی است، ‌گفت: به‌دلیل کمبود بودجه لازم است با مدیریت صحیح این بودجه‌ها را هدایت کرد. به گفته افندی‌زاده این پروژه طی 2 ماه آینده به بهره‌برداری کامل می‌رسد.‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها