به گزارش ایسنا ، وقوع یک فقره آتش سوزی در یک کارگاه کفاشی واقع در خیابان سعدی در ساعت 23:15شب گذشته به سامانه 125 گزارش شد که آتشنشانان ایستگاه دو برای انجام عملیات اطفای حریق به محل حادثه اعزام شدند.
حمیدرضا سمیعی فرمانده آتشنشانان اعزامی در رابطه با جزییات این عملیات اظهار کرد: آتشنشانان پس از حضور در محل حادثه با استفاده از تجهیزات ویژه، درب کارگاه را باز کردند و به وسیله یک رشته لوله آبدهی شعلههای آتش را مهار و آتشسوزی را کاملا خاموش کردند.
وی با بیان این که آتشنشانان با استفاده از دستگاه هواکش فشار مثبت دود غلیظ ناشی از آتشسوزی را تخلیه کردند و با اجرای عملیات ایمنسازی محل حادثه، به ماموریت خود پایان دادند، در رابطه با علت وقوع این حادثه گفت: این آتشسوزی به علت روشن ماندن دستگاه گرمکن در نزدیکی مواد قابل اشتعال از جمله چسب و قالب های چوبی رخ داده بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم