توسط محققان ایرانی طراحی شد

ساخت فوم‌های فلزی به کمک نانو

فوم‌های فلزی با استفاده از فناوری نانو توسط محققان ایرانی طراحی و ساخته شد.از این محصول می‌توان در صنایع الکتریکی و خودرو استفاده کرد.
کد خبر: ۲۹۷۱۶۱

منصور همتی ، مجری این طرح در گفتگو با فارس گفت: فوم‌های فلزی که با استفاده از فناوری نانو ساخته شده‌اند به عنوان نوعی کاتالیست محسوب می‌شوند و می‌توان برای کاتالیست مواد جدید و پیشرفته از آن‌ها استفاده کرد. این فوم‌های فلزی نقش زیادی در افزایش راندمان مبدل‌ها و جلوگیری از هدر رفتن انرژی دارند.

این محقق ایرانی گفت: از این محصول می‌توان در صنایع الکتریکی و خودرو استفاده کرد و ما به صورت نمونه یک رادیاتوری از این فوم ساخته‌ایم.

وی افزود: استفاده از این رادیاتور 25 درصد افزایش انتقال حرارت نسبت به رادیاتورهای معمولی دارد و اگر از این فوم‌های فلزی در کامپیوتر استفاده شود، 20 درصد انتقال حرارت بهبود می‌یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها