فعالیت مجاز 123موسسه آموزشی آزاد در کشور

فعالیت موسسات فراگیر قانونمند نیست

مدیرکل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر 123 موسسه آموزش آزاد در کل کشور دارای مجوز قطعی از وزارت علوم هستند، با اشاره به بحث دوره‌های فراگیر دانشگاه پیام نور ، تاکید کرد: در حال حاضر هیچ یک از موسسات آموزش عالی آزاد مجوز برگزاری دوره‌های فراگیر را از ما دریافت نکرده‌اند و فعالیت هیچ یک از موسسات آموزش آزاد که مجری برگزاری دوره‌های فراگیر باشد، قانونمند نیست.
کد خبر: ۲۹۵۹۳۸

به گزارش ایسنا ، دکتر غلامعلی نادری گفت: در این میان 81 موسسه در تهران و 42 موسسه در شهرستان فعالیت می‌کنند. از میان 81 موسسه آموزش آزاد در تهران 55 موسسه فعال و 26 موسسه غیر فعالند و همچنین از 42 موسسه موجود در شهرستان 32 موسسه فعال و 10موسسه غیر فعال هستند. به عبارت دیگر موسسات غیرفعال مجوز از وزارت علوم دریافت کرده‌اند اما هنوز فعالیت خود را آغاز نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه موسسات فعال برای برگزاری هر دوره باید سالانه از ما مجوز دریافت کنند، به بحث دوره‌های فراگیر دانشگاه پیام نور اشاره و با بیان اینکه در حال حاضر هیچ یک از موسسات آموزش عالی آزاد مجوز برگزاری دوره‌های فراگیر را از ما دریافت نکرده‌اند، گفت: طی سالهای 87 و 88 به هیچ موسسه‌ آموزش آزادی مجوز برگزاری دوره‌های آمادگی فراگیر پیام نور را نداده‌ایم و در این زمینه منتظر سیاست وزارت علوم هستیم.

مدیرکل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه سابق بر این به 14 موسسه آموزش آزاد مجوز برگزاری دوره آمادگی فراگیر پیام نور ارائه شده بود، گفت: اما با توجه به اینکه این موسسات باید سالانه مجوز خود را تمدید کنند همانطور که گفته شد طی دو سال گذشته مجوز هیچ یک از این موسسات تمدید نشده است و در حال حاضر فعالیت هیچ یک از موسسات آموزش آزاد که مجری برگزاری دوره‌های فراگیر هستند قانونمند نیست و در واقع اعتبارات آنها مربوط به یک مقطع زمانی خاصی بوده است و در حال حاضر مجوز برگزاری کلاس‌ها را ندارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها