با مشخص شدن این موضوع، ماموران با به دست آوردن مشخصات متهمان، ساعتی بعد یکی از این تبهکاران به نام محسن را دستگیر کردند که پس از تشکیل پرونده، دستور قضایی از سوی یکی از دادرسهای دادسرای کهریزک صادر و پرونده به پایگاه نهم پلیس آگاهی ارجاع شد.
با تحقیق از متهم دستگیر شده و اعتراف وی به جرم شیطانی و معرفی 4 همدست دیگر خود، بررسیها نشان داد، 4 متهم دیگر از مجرمان سابقهدار در زمینه شرارت و سرقت هستند که بلافاصله تیمهای عملیات پلیس آگاهی این متهمان را دستگیر کردند، اما پس از چند ساعت همه این متهمان بدون قید و شرط آزاد شدند و یک نفر دیگر از آنها (محسن) نیز با ارائه کپی کارت ملی خود از بازداشت رهایی یافت.
واکنش مسوولان
با درج خبر مربوط به این تبهکاران در شماره روز گذشته روزنامه جامجم، موضوع مورد توجه مسوولان قضایی و انتظامی و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و براساس آخرین خبرها، با پیگیری پرونده از سوی علیرضا آوایی، رئیس کل دادگستری تهران، روز گذشته دادستان عمومی و انقلاب شهرری دستور ویژهای در این ارتباط صادر کرد.
بر اساس این دستور، دادرس پرونده دستور بازداشت 5 شرور آزاد شده را صادر کرد و پرونده برای دستگیری متهمان بار دیگر به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران ارسال شد. آخرین خبرها از پیگیری این پرونده حاکی است که 5 شرور سابقهدار به دنبال اطلاع از حکم صادره مخفی شدهاند و تلاش برای دستگیری آنها ادامه دارد.
درخواست مردم
پس از درج خبر مربوط به متجاوزان فراری، بسیاری از مردم در تماس با گروه حوادث «جامجم» و ارسال پیام به سایت جامجم آنلاین، از مسوولان قوه قضاییه خواستار برخورد قاطع و صدور حکم و اجرای مجازاتهای بازدارنده برای متجاوزان به عنف شده و ابراز امیدواری کردند با اجرای قانون در ارتباط با مجرمان و تبهکاران که نوامیس مردم را مورد تعدی قرار میدهند، پاسخ مناسبی به احساسات جریحهدار شده مردم درخصوص این نوع حوادث تلخ ارائه شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم