گزارش رئیس سازمان انرژی اتمی به مجلس؛

نیروگاه بوشهر چند ماه دیگر راه‌اندازی می‌شود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نقل از رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد که طی ماه‌های آِینده سوخت گذاری در قلب راکتور نیروگاه اتمی بوشهر انجام خواهد شد.
کد خبر: ۲۹۴۵۶۶

به گزارش ایرنا، کاظم جلالی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران به جلسه صبح امروز این کمیسیون با مسئولین سازمان انرژی اتمی ایران اشاره کرد و گفت: به گفته علی اکبر صالحی طبق توافقی که با روس‌ها انجام شده این نیروگاه در ماه های آتی راه اندازی خواهد شد و در حال حاضر مراحل پایانی خود را می گذراند.

وی اظهارات دو مقام روس در خصوص تحویل سامانه اس300 و تاخیر در راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر را علت برگزاری این جلسه برشمرد و گفت: چنین اظهاراتی از سوی مقامات روس موجب ایجاد برخی التهابات در افکار عمومی شده بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: صالحی در جلسه صبح امروز گزارش کاملی از توافقات صورت گرفته با روس‌ها، وضعیت کنونی این نیروگاه و آخرین هماهنگی های صورت گرفته به کمیسیون امنیت ملی ارائه کرد.

جلالی در عین حال گفت که به دلیل اختلافاتی که بین ماه‌های شمسی و میلادی وجود دارد زمان دقیقی برای راه اندازی نیروگاه بوشهر اعلام نمی شود.

جلالی با انتقاد از التهاب آفرینی خبری روس‌ها گفت: برخی کشورها که به روابط ایران و روسیه حساسیت دارند و با طرح این مسائل شانتاژ خبری می کنند ضمن اینکه انتشار چنین اخباری موجب ایجاد التهاب در افکار عمومی داخلی کشور می شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد؛ درجلسه صبح امروز از رئیس سازمان انرژی اتمی خواسته شد تا با جدیت پیگیر موضوع باشد، زیرا چهارده سال از انعقاد قرار داد نیروگاه بوشهر با روس‌ها می گذرد و با توجه به اینکه این نیروگاه به نماد همکاری ایران و روسیه تبدیل شده امیدواریم هر چه زودتر به بهره برداری برسد.

جلالی در باره تعلل روس‌ها در تحویل سامانه موشکی اس 300 نیز گفت که این کمیسیون پیگیر موضوع است و از دستگاه دیپلماسی موضوع را پیگیری می کند و بعد از تعطیلات مجلس به جد پیگیر موضوع خواهد بود .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها