معاون سازمان سنجش اعلام کرد

ثبت‌نام کنکورهای آزاد و دولتی ، اواسط آذر

با اعلام آغاز ثبت‌نام کنکور دانشگاه‌های آزاد و دولتی از اواسط آذر ماه، جزییات ثبت‌نام و برگزاری آزمونها اعلام شد.
کد خبر: ۲۹۳۰۱۱

دکتر ابراهیم خدایی معاون سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با ایسنا ، با تشریح آخرین تغییرات کنکور سراسری سال 89 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور ، گفت: بر این اساس ثبت‌نام آزمون سراسری از 16 آذر ماه همزمان با روز دانشجو آغاز می‌شود و تا 24 آذرماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه کنکور 89 از 10 تا 12 تیرماه برگزار خواهد شد ، اظهار کرد: مهمترین تغییر کنکور 89 ، نحوه تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبان در نمره کل کنکور بوده است که طی آن از امسال برای اولین بار نمرات 10 درس سال سوم متوسطه داوطلبان در گروه‌های آزمایشی مختلف تا 15 درصد در نمره کل کنکور اعمال خواهد شد ، این در حالیست که پیش از این معدل داوطلبان به عنوان سوابق تحصیلی لحاظ می‌شد.

معاون سازمان سنجش با اشاره به مهمترین اقدامات امنیتی صورت گرفته برای کنکور سال 89، اظهار کرد: از امسال شخصی سازی دفترچه‌های سوال کنکور برای کلیه گروه‌های آزمایشی اجرا خواهد شد.

بر این اساس با انتشار اسم و عکس داوطلب بر روی دفترچه سوال و همچنین تنوع سوالات و نوع دسته بندی آنها و همچنین چگونگی ارسال سوالات به حوزه‌های مختلف آزمونی در قالب شخصی سازی دفترچه سوالات در جهت جلوگیری از وقوع هرگونه تقلب و تخلف در آزمون سراسری اقدام شده است.

دکتر خدایی افزایش هزینه ثبت نام در کنکور را تغییر دیگر این آزمون عنوان کرد و گفت: ‌بر این اساس هزینه ثبت‌نام کنکور سراسری از 4 هزار و 800 تومان در سال گذشته به 5 هزار و 500 تومان در سال جاری افزایش یافته است.

تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور آزاد برای اولین بار

دکتر عبدالله سجادی جاغرق رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد نیز با اشاره به زمان ثبت‌نام و برگزاری کنکور دانشگاه آزاد، گفت: ثبت‌نام آزمون کارشناسی آذر ماه آغاز و آزمون آن اواسط تیرماه 89 برگزار می‌شود.

وی در خصوص نحوه تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور در نحوه پذیرش، گفت: با تصویب کارگروه کنکور برای اولین بار سوابق تحصیلی داوطلبان تا 15 درصد در کنکور 89 دانشگاه آزاد نیز اعمال خواهد شد.

سجادی با بیان اینکه در سال گذشته معدل و سوابق تحصیلی در آزمونهای دانشگاه آزاد تاثیر نداشت، تصریح کرد: چرا که ممکن بود معدلهای خوداظهاری حق داوطلبان را تضییع کند.

رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در خاتمه با اشاره به افزایش ظرفیت آزمون سراسری دانشگاه آزاد، خاطر نشان کرد: متناسب با ایجاد رشته‌های جدید افزایش ظرفیت نیز خواهیم داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها