حضور 3 وزیر پیشنهادی در 3 فراکسیون مجلس

حاجی بابایی، محصولی و نامجو 3 وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، رفاه و نیرو این هفته در 3 فراکسیون اکثریت، انقلاب اسلامی و اقتدار ملی مجلس شورای اسلامی حضور می یابند.
کد خبر: ۲۹۲۳۷۴

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،حمیدرضا حاجی بابایی،صادق محصولی و نامجو از سوی رئیس جمهور برای تصدی وزارتخانه های ْآموزش و پرورش، رفاه و نیرو به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.

این 3 وزیر عصر امروز با حضور در فراکسیون انقلاب اسلامی برنامه های خود را ارائه می کنند و فراکسیون انقلاب اسلامی در خصوص دادن رای اعتماد یا عدم اعتماد به این 3 وزیر تصمیم گیری خواهد کرد.

همچنین مجمع عمومی فراکسیون اکثریت مجلس عصر روز سه شنبه این هفته جلسه خواهد داشت و برنامه های این 3 وزیر پیشنهادی را بررسی خواهد کرد.

3 وزیر مذکور در روز سه شنبه در جلسه فراکسیون اقتدار ملی نیز حضور خواهند یافت و برنامه های خود را ارائه خواهند کرد.

این فراکسیون ها پس از بررسی برنامه های وزرا درخصوص رای اعتماد یا عدم اعتماد به آنها تصمیم گیری می کنند.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها