در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش رویترز ، البرادعی در مصاحبه با شبکه آمریکایی سی ان ان و نشریه نیویورک تایمز که روز گذشته (پنجشنبه) منتشر شد ، همچنین تصریح کرد که درصدد یافتن راه های مصالحه احتمالی برای پیشبرد روند یک پیش نویس توافقنامه همکاری هسته ای میان ایران و سه قدرت جهانی است.
نیویورک تایمز به نقل از البرادعی نوشت: یافته های اولیه بازرسان در سایت هسته ای «فردو» واقع در اعماق زمین در یک منطقه کوهستانی بیابانی نزدیک شهر قم حاوی هیچ چیز نگران کننده ای نیست.
البرادعی همچنین با اشاره به سخنان مقام های تهران که سایت یاد شده را مکانی احتیاطی برای برنامه هسته یی خوانده اند گفت: هدف از سایت قم، استفاده از آن به عنوان یک پناهگاه در زیر کوه برای حفاظت از برخی چیزهاست.
البرادعی در گفتگویی جداگانه به سی ان ان گفت: این سایت ، سوراخی در دل کوه است و هدف از آن یک «دفاع منفعلانه» از فناوری هسته ای است.
به گفته مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ، بازرسان این آژانس در دیدار از سایت قم ، با «همکاری کاملا خوبی» مواجه شدند.
گزارش آتی آژانس درباره فعالیت های هسته ای ایران قرار است در اواسط نوامبر (آبان) منتشر شود.
ایرنا
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: