برگزاری دوی بسیج دانش‌آموزی در تهران

همزمان با دومین روز گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی ، دوی بسیج دانش آموزی با عنوان رهروان شهدا در بوستان چیتگر تهران برگزار شد.
کد خبر: ۲۹۰۴۱۹

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سرهنگ موسی عابدی مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج دانش آموزی و فرهنگیان تهران بزرگ با بیان اینکه هر سال به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی این برنامه برگزار می‌شود گفت : همه مراکز 19 گانه آموزش و پرورش در این برنامه شرکت کردند.

وی ایجاد نشاط و شادابی میان دانش آموزان بسیجی ، توسعه ورزش های همگانی و شرکت بیشتر دانش آموزان در ورزش را هدف از برگزاری این برنامه بیان کرد.

سرهنگ عابدی با بیان اینکه دوی رهروان شهدا در سطح پیشگامان ( دانش آموزان بسیجی دبیرستانی ) برگزار شدگفت: امیدوارم با این برنامه ها در جهت تشکیل بسیج 20 میلیونی گام برداریم.

مهدی شجاع معاون هماهنگ کننده ناحیه مقاومت بسیج دانش آموزی و فرهنگیان تهران بزرگ نیز درباره دوی بسیج دانش آموزی رهروان شهدا گفت : این برنامه برای حفظ انسجام و آمادگی جسمی و روحی دانش آموزان بسیجی اجرا شد.

وی حضور دانش آموزان بسیجی در نماز جمعه را یکی دیگر از برنامه ها بیان کرد و افزود : امروز بعد از دوی دانش‌آموزان ، 3 هزار دانش آموز بسیجی در مراسم نماز جمعه با عنوان شهید فهمیده ، بصیرت و عبادت حضور خواهند یافت.

شجاع برگزاری مسابقه دوچرخه سواری در حرم مطهر امام راحل را نیز از دیگر برنامه های دومین روز از هفته بسیج بیان کرد و گفت: این برنامه متمرکز با همت منطقه 14 آموزش و پرورش ، عصر امروز برگزار می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها