معامله 144 میلیون سهم و حق‌تقدم در بورس

در پایان معاملات امروز یکشنبه 3 آبان ماه بورس تهران شاهد داد و ستد 144 میلیون سهم و حق‌تقدم به ارزش 380 میلیاردو 560 میلیون ریال بود.
کد خبر: ۲۸۹۲۵۹

به گزارش خبرگزاری مهر، شاخص کل در پایان معاملات امروز بورس 83 واحد افزایش یافت تا به عدد 12 هزار و 325 واحد برسد. شاخص سهام شناور آزاد با 8/78 واحد افزایش به 15 هزار و 315 واحد رسید. شاخص بازار اول هم توانست با رسیدن به عدد 10 هزار و 167 واحد، 1/87 واحد افزایش را در پرونده خود ثبت کند. به علاوه، شاخص بازار دوم در پایان معاملات 23 پله پایین‌تر ایستاد تا عدد 17 هزار و 378 واحد را نشان دهد. شاخص صنعت هم با 9/52 واحد افزایش به عدد 9 هزار و 645 واحد رسید.

شیشه همدان، نیروکلر، پتروشیمی خارک، نیرو ترانس، تولی پرس، معادن بافق، حمل و نقل جاده‌ای پتروشیمی، قند نقش جهان، تهران شیمی و خدمات انفرماتیک بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در مقابل، کاشی نیلو، حق‌تقدم کارخانه فارسیت دورود، معادن منگنز، دارویی لقمان، فرآورده‌های تزریقی ایران، کارخانه فارسیت دورود، پارس الکتریک، تولید تجهیزات سنگین هپکو، ایران ترانسفو و صنایع آذرآب بیشترین کاهش قیمت را میان رقبای خود تجربه کردند.

قیمت هر سهم مپنا امروز به 2 هزار و 696 ریال رسید تا ارزش صف خرید برای سهام این شرکت به 84 میلیارد و 476 میلیون ریال برسد.

به علاوه ارزش صف های خرید برای بیمه البرز 75 میلیارد و 718 ریال، خدمات انفورماتیک 53 میلیارد و 971 میلیون ریال، سیمان فارس نو 19 میلیارد و 533 میلیون ریال، سرمایه گذاری بانک ملی 15 میلیارد و 515 میلیون ریال، گروه بهمن 11 میلیارد و 40 میلیون ریال، خدمات انفرماتیک 7 میلیارد و 865 میلیون ریال، فرآوری مواد معدنی ایران 6 میلیارد و 181 میلیون ریال، پتروشیمی اصفهان 6 میلیارد و 133 میلیون ریال و گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو 5 میلیارد و 743 میلیون ریال بود.

ارزش صف فروش برای سهام صنعتی دریایی ایران در معاملات امروز بازار سهام به بیش از 11 میلیارد ریال رسید.

ارزش صف‌های شکل گرفته برای فروش سهام کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به 3 میلیارد و 828 میلیون ریال،لوله و تجهیزات سدید به 3 میلیارد و 89 میلیون ریال، فولاد خوزستان به 2 میلیارد و 930 میلیون ریال،‌صنایع آذرآب به یک میلیارد و 860 میلیون ریال، نورد و قطعات فولادی به یک میلیارد و 463 میلیون ریال، پتروشیمی اراک به یک میلیارد و 276 میلیون ریال، سیمان مازندران به یک میلیارد و 116 میلیون ریال، سرمایه‌گذاری غدیر به یک میلیارد و 102 میلیون ریال و ایران ترانسفو به یک میلیارد و 41 میلیون ریال رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها