2 سارق حرفه‌ای تا یک قدمی جنایت پیش رفتند

گروه حوادث: 2 سارق حرفه‌ای که پس از انداختن طناب دور گردن یک مسافر در مسیر فرودگاه امام (ره) و سرقت اموالش، پیکر نیمه‌جان او را در بیابان رها کرده‌ بودند، دستگیر شدند. عقربه‌های ساعت به 2 بامداد نزدیک می‌شد که مرد 60 ساله در بیابان ناله ضعیفی کرد و چشم‌های خود را گشود. تمام بدنش بشدت درد می‌کرد. در تاریکی نیمه شب و با مشاهده چراغ خودروهایی که از جاده عبور می‌کردند، خود را به سمت جاده کشاند و ملتمسانه از خودروهای عبوری درخواست کمک کرد.
کد خبر: ۲۸۶۶۱۲

پس از چند دقیقه سرنشینان یک خودرو با مشاهده مرد مجروح که دیگر رمقی در تن نداشت و در حاشیه جاده فقط دستی به علامت کمک بلند می‌کرد، به یاری‌اش شتافتند و او را برای معالجه به بیمارستان انتقال دادند. وی نیز پس از مداوای اولیه، در شعبه ششم دادیاری دادسرای جنایی تهران حاضر شد و گفت: مهندس هستم و ساعت یک بامداد از کشور آلمان به ایران آمدم و پس از تحویل بار خود، سوار یک خودروی مسافربر با 3 سرنشین شدم در میانه راه یکباره 2 سرنشین خودرو که در صندلی عقب نشسته بودند، طنابی دور گردنم انداختند که بیهوش شدم و آنها مرا به تصور این که جانم را از دست داده‌ام، از خودروی در حال حرکت بیرون انداختند، و پس از آن که به هوش آمدم خود را به جاده رساندم و از خودروهای عبوری درخواست کمک کردم. شاکی افزود: سرنشینان خودرو، 600 دلار پول و چمدان مرا سرقت کردند. در پی این شکایت، دادیار سلیمانی‌فر در شعبه ششم دادیاری دادسرای جنایی دستور تحقیق در این زمینه را صادر کرد.

دستگیری به اتهام کیف‌قاپی

دادیار جنایی در ارتباط با پیگیری این پرونده به «جام‌جم» گفت: در حالی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت، ماموران انتظامی غرب تهران از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع یافتند راننده یک دستگاه خودروی پراید در این منطقه هنگام سرقت کیف یک زن او را به زمین انداخته و دختر جوان بشدت مجروح شده است.

در پی این موضوع، ماموران دقایقی بعد این خودرو را مشاهده و دستور توقف صادر کردند که راننده بسرعت اقدام به فرار کرد و سرانجام پس از ورود به یک کوچه بن‌بست دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

سلیمانی‌فر افزود: در حالی که تحقیق از متهم ادامه داشت، مرد مسافر که برای چهره‌نگاری سارقان به پلیس آگاهی مراجعه کرده بود، با مشاهده متهم بیان کرد، وی راننده همان خودرویی است که با همدستی 2 نفر دیگر در مسیر فرودگاه به وی حمله‌ور شده و سپس پیکر نیمه‌جان وی را در بیابان رها کرده‌اند.

با شناسایی متهم به نام ایوب، وی اعتراف کرد با همدستی 2 نفر از دوستانش به نام‌های محمود و بهزاد، اقدام به سرقت از مرد مسافر کرده‌اند که دستور قضایی در این ارتباط صادر و یکی دیگر از متهمان نیز دستگیر شد.

دادیار شعبه 6 دادسرای جنایی افزود: این متهمان تاکنون به 8 فقره کیف‌قاپی و سرقت از مرد مسافر اعتراف کرده‌اند اما به دلیل نوع جرم ارتکابی از سوی متهمان این احتمال وجود دارد که میزان سرقت‌های آنها بیشتر از اعتراف آنها باشد.

سلیمانی فر با صدور دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر 2 متهم دستگیر شده، از مردم خواست در صورت شکایت از متهمان به دادیاری شعبه ششم دادسرای جنایی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها