5 سرباز آمریکایی در افغانستان کشته شدند

نیروهای ناتو در افغانستان روز شنبه اعلام کردند که پنج سرباز آمریکایی وابسته این نیروها در شرق و جنوب این کشور کشته شده اند.
کد خبر: ۲۸۴۵۷۳

ناتو در بیانیه ای اعلام کرد که این سربازان ظرف ?? ساعت گذشته در سه حادثه جداگانه کشته شدند. یکی از این سربازان در پی انفجار کنار جاده ای در شرق و دو تن دیگر آنان در اثر انفجاری مشابه دیگر در جنوب افغانستان کشته شدند.

ناتو گفته است که دو تن دیگر از این پنج سرباز در حمله شورشیان در شرق افغانستان کشته شدند.

بر اساس بیانیه ناتو، همه این سربازان آمریکایی بوده اند.

بر اساس یک بیانیه دیگر، نیروهای ناتو گفته اند که در دو عملیات جداگانه در ولایت های قندهار و پکتیکا، شماری از شورشیان را کشته اند.

ناتو شمار دقیق آنان را مشخص نکرده اما گفته است که آنها وابسته به شبکه جلال الدین حقانی در ولایت پکتیکا  بوده اند.

مقداری مهمات مربوط به شورشیان هم در این دو عملیات به دست نیروهای ناتو افتاده است. ناتو می گوید این مهمات برای ساختن بمب های کنار جاده ای به کار می رفت.

در عین حال نیروهای ناتو در شرق افغانستان تایید کرده اند که شورشیان ?? خودروی تدارکاتی این نیروها را در ولایت کنر به آتش کشیده اند.

یک سخنگوی ناتو در شرق افغانستان گفت: گروهی از شورشیان در منطقه اسمار ولایت کنر این کاروان تدارکاتی را هدف حمله قرار دادند.

به گفته او، در پی این حمله یک راننده کشته و دو راننده دیگر زخمی شدند.

گروه طالبان مسئولیت این حمله را به دوش گرفته است. یک منبع طالبان گفته است که یک شورشی وابسته به این گروه در این حمله زخمی شد. در همین حال حزب اسلامی به رهبری گلبدین حکمتیار هم مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است.

این کاروان در حال انتقال مواد سوختی و غذایی نیروهای ناتو از شهر جلال آباد، در شرق افغانستان به فرمانداری ناری در ولایت کنر بود.

یکی از پایگاههای نیروهای ناتو در ولایت کنر در منطقه آشوب زده ناری قرار دارد.

بی بی سی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها