آخرین اخبار بازار نفت

جام جم آنلاین - قیمت نفت در بازارهای نفتی روز سه شنبه 26 اوت نسبتا ثابت بود و معامله گران در انتظار اخبار در مورد آمار ذخایر استراتژیک نفت امریکا بودند که به طور هفتگی روز چهارشنبه منتشر می شود.
کد خبر: ۲۸۱۸۳
به نوشته روزنامه لاتریبون ، روز سه شنبه در مرکز بین المللی مبادلات نفتی لندن ، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه اکتبر با 18 سنت کاهش به مبلغ 29 دلار و 52 سنت رسید.
روز جمعه 22 اوت هنگام تعطیل شدن بازار قیمت هر بشکه نفت برنت 29 دلار و 70 سنت بود (بازارهای نفت روز دوشنبه تعطیل بودند).

در بازار نیویورک هر بشکه نفت سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه اکتبر با 10 سنت افزایش 31 دلار و 66 سنت معامله شد.
کیت پاسکال تحلیلگر مسائل نفت می گوید قیمت ها تقریبا در همان سطح جمعه شب هنگام تعطیل شدن بازار باقی مانده اند و هیچ خبر تازه ای در بازار نیست .

وی افزود: انتشار آمار هفتگی ذخایر نفتی استراتژیک نفت امریکا تنها عاملی است که می تواند بازار را تکان دهد اما در حال حاضر ، قیمت ها ثابت هستند.
به گزارش خبرگزاری اوپکنا ، قیمت هر بشکه از سبد نفتی اوپک شامل هفت نوع نفت خام مختلف با 16 سنت کاهش به 29 دلار و یک سنت رسید.
قیمت هر بشکه از سبد نفتی اوپک روز جمعه 29 دلار و 17 سنت بود.

قیمت هر بشکه سبد نفتی اوپک به زیر 28 دلار سقوط کرد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها