به گزارش فارس ، زوج جوانی تنها 10 روز بعد از اینکه فرزندشان به دنیا آمده بود، برای طلاق توافقی به شعبه 268 مجتمع قضائی خانواده مراجعه کردند.
زن جوان که ابتدا با درخواست طلاق از سوی شوهرش به دادگاه آمده بود ، درباره علت طلاق به قاضی عموزادی گفت: بعد از جدایی از همسر اولم ، با این مرد آشنا شدم و با وجود آنکه خانوادهاش با ازدواج ما مخالفت میکردند ، اما او مرتب به من ابراز علاقه میکرد تا اینکه با هم ازدواج کردیم.
زن با بیان اینکه شوهرم از ازدواج اول من با خبر بود ، افزود: با وجود این، او همیشه به خاطر ازدواج اول من و مشکلاتی که ناشی از آن بود به من سرکوفت میزد و مرا تحقیر میکرد که من تا مدتی صبر کردم اما دیگر نتوانستم سرکوفتهای او را تحمل کنم.
زن که 25 ساله و خانه دار است با بیان اینکه همسرم مشکل روانی دارد ، مدعی شد که یک پزشک همسرم را مبتلا به اسکیزوفرنی تشخیص داده است.
این زن با بیان اینکه شوهرم 30 ساله و مهندس است، افزود: او دچار دوگانگی رفتاری است و این را از رفتارهای دوگانه در برخورد با من که گاه مرا تا حد جنون دوست میداشت و گاه با سرکوفتهایش تحقیر میکرد، متوجه شدم.
وی افزود: مهریهام را قبل از این موضوع به اجرا گذاشتم و بخشی را تاکنون دریافت کردهام ولی موضوع طلاق از زمانی شدت گرفت که روزی که برای وضع حمل به بیمارستان رفتم، شوهرم وکیلی گرفت و از او خواست درخواست طلاق من را به دادگاه ارائه دهد.
زن با بیان اینکه در حال حاضر من هم خواستار جدا شدن از او هستم به قاضی گفت: شوهرم در آخرین تماس با من فقط به این جمله بسنده کرد که از اینکه فرزند مرا به دنیا آوردی از تو تشکر می کنم و اگر بچه را نمیخواهی او را به من بسپار. من هم بچه را میخواهم و هم شوهرم باید خرج زندگی او را به من بپردازد.
در پایان این جلسه و با توجه به اینکه شوهر زن در این جلسه شرکت نکرده بود، قاضی عموزادی برای رسیدگی مجدد به این پرونده وقت مجددی را تعیین کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم