زارعی:

باهنر تلاش کرد 6 تا 7 وزیر پیشنهادی رای نیاورند

زارعی نماینده تهران اظهارات اخیر محمدرضا باهنر را نوعی فرار رو به جلو عنوان کرد و گفت: باهنر تلاش کرد 6 تا 7 نفر از وزرای پیشنهادی رای نیاورند.
کد خبر: ۲۷۸۲۳۴

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین علی‌اصغر زارعی نماینده مردم تهران در حاشیه‌ی جلسه‌ی علنی امروز یکشنبه‌ی مجلس با اشاره به اظهارات باهنر  گفت: باهنر تلاش کرد 6 تا 7 نفر از وزرای پیشنهادی رای نیاورند اما وقتی احساس کرد که فضای مجلس از دستش خارج شده مستمسک به نظر رهبری شد.

زارعی که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر این‌که نمایندگان به خاطر نظر رهبری به وزرای پیشنهادی رای دادند، افزود: از ابتدای اعلام اسامی وزرای پیشنهادی، فراکسیون انقلاب اسلامی به این جمع‌بندی رسیده بود که از 21 فرد پیشنهادی 18 نفر مقبولیت لازم را دارند و سه نفر دیگر نیازمند معرفی بیشتر خود به مجلس هستند.

وی اظهار داشت: از همان ابتدا از دفتر رهبر معظم انقلاب این مساله به مجلس منعکس شد که نظر آقا در مورد کابینه این است که بر تعهد و دین‌مداری وزرای پیشنهادی پافشاری شود و مجلس در موضوع کارآمدی به نظر رئیس‌جمهور اعتماد کند.

نماینده تهران با اشاره به این که پس از اعلام این نقطه‌نظر فضای خوبی بر مجلس حاکم شد؛ افزود: زیرا شرایط سیاسی و اجتماعی کشور ایجاب می‌کرد که دولت با قوت و قدرت تشکیل شود و به همین خاطر این فضا در مجلس شکل گرفت که اکثریت وزرا توان رای‌آوری دارند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصوگرایان به مواضع احمد توکلی، محمدرضا باهنر و علی مطهری نمایندگان مردم تهران در مخالفت با کلیات برنامه‌های دولت دهم در روز اول بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس اشاره کرد و گفت: این مواضع موج شدیدی از مخالفت با دولت را در مجلس ایجاد و به یکباره این نگاه ایجاد شد که در مجلس مقاومتی در برابر دولت در حال شکل‌گیری است.

زارعی افزود: احتمالا وقتی فضای مجلس به رهبر معظم انقلاب گزارش شد، ایشان با موضع‌گیری این آقایان مخالفت کردند و لذا این نمایندگان وادار شدند که اعلام کنند از نظر رهبری تمکین می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها