سینمای ایران

آغاز بازبینی آثار جشنواره آیینه آفتاب

جام‌جم: با پایان یافتن مهلت ارسال آثار، بازبینی آثار این دوره از جشنواره آیینه و آفتاب آغاز شد. رضا درمیشیان (کارگردان و مستندساز)، علی‌اکبر قاضی نظام (نویسنده فیلمنامه و مدیر امور فرهنگی)، بیژن میرباقری (کارگردان)، محمدتقی فهیم (منتقد و روزنامه‌نگار)، محمد باشه‌آهنگر (کارگردان و نویسنده فیلمنامه)، محمد درمنش (کارگردان) و مجید استکی فیلم‌های ارسالی را برای شرکت در بخش رقابتی جشنواره انتخاب خواهند کرد.جشنواره سراسری آیینه و آفتاب با موضوعات شخصیت، سیره و اندیشه‌های امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با 4 عنوان داستانی، مستند، انیمیشن و نماآهنگ در شهرهای اصفهان و تهران از 11 تا15 مهرماه برگزار خواهد شد. عبدالله اسفندیاری دبیری جشنواره را به عهده دارد.
کد خبر: ۲۷۳۳۰۱

20 سینمای ایران در روز ملی سینما میزبان مردم خواهد بود

جام‌جم: دبیر سیزدهمین جشن بزرگ سینمای ایران اعلام کرد: همزمان با روز ملی سینمای ایران 20 سینمای تهران و شهرهای اصفهان، مشهد، تبریز، اهواز و رشت میزبان مردم خواهد بود.فرهاد توحیدی یادآور شد: کمیته سیاستگذاری جشن سینمای ایران به مناسبت بزرگداشت روز ملی سینما و به منظور تحکیم پیوند با مردم، آثار برگزیده جشن بزرگ سینمای ایران را در طول 12 دوره برگزاری، روزهای 23 و 24 شهریور امسال در 20 سینمای تهران و شهرهای اصفهان، مشهد، تبریز، اهواز و رشت به طور رایگان به نمایش می‌گذارد تا میزبان مردمی باشد که به سینما جان داده‌اند.

باشد که شکوه حضور مردم به روز ملی سینما نیز معنای تازه‌ای بخشد.

جهانگیری «هفت دلاور و نصفی» را شهریور کلید می‌زند

فارس: «جهانگیر جهانگیری» جدیدترین پروژه سینمایی خود را با عنوان «هفت دلاور و نصفی» شهریور امسال کلید می‌زند.

«مهدی احمدی» تهیه‌کننده این فیلم در گفتگو با خبرنگار سینمایی فارس با اعلام این مطلب اظهار کرد: درخواست صدور پروانه ساخت «هفت دلاور و نصفی» را به کارگردانی «جهانگیر جهانگیری» مدتی است که به وزارت ارشاد ارائه کرده‌ایم و با صدور پروانه ساخت شهریور این فیلم کلید خواهد خورد.

وی ادامه داد: فیلم «هفت دلاور و نصفی» داستان پیرمرد معلمی است که پس از بازنشستگی اکثر اوقات فراغت خود را با نوه‌ خردسالش در پارک می‌گذراند و در آنجا با تعدادی پیرمرد بازنشسته دیگر آشنا می‌شود که تصمیم می‌گیرند برای خود کار و کاسبی راه بیاندازند و تصمیم می‌گیرند یک مغازه شیرینی فروشی را تاسیس کنند که در این راه با اتفاقات جالبی روبه‌رو می‌‌شوند. «جهانگیری» این روزها فیلم «چشمک» را روی اکران سینماها دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها