در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر ، حسین نقره کار شیرازی یکی از زمینه های همکاری ایران و مالزی را احداث پالایشگاه عنوان کرد و افزود: وزارت نفت در همکاری با کشورهای غربی و شرقی جدی و مصمم است.
وی گفت: وزارت نفت بر تسریع در اجرای طرح ها تاکید دارد و اگر مذاکره با هر کشوری به از دست دادن زمان و تاخیر در بهره برداری طرح ها منجر شود، مذاکره با کشوری دیگر در دستور کار قرار می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه برای اجرای طرح های صنعت نفت منتظر هیچ شرکتی نمی مانیم، گفت: اجرای طرح های صنعت نفت باید در اولین زمان ممکن انجام شود.
ساخت دو پالایشگاه در منطقه جنوب و شمال مالزی هم اکنون در دستور کار شرکت ملی پالایش و پخش قرار دارد و مالزی برای احداث پالایشگاه دیگری در جنوب این کشور از ایران درخواست همکاری کرده است.
همچنین پالایشگاهی در کشور اندونزی با ظرفیت 300 هزار بشکه در روز، پالایشگاهی در ویتنام و یک پالایشگاه نیز در سوریه با مشارکت کشورهای اندونزی ، مالزی و ایران ساخته می شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: