به گزارش ایسنا ، سرهنگ مداحی ـ رییس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی ـ با بیان خبر فوق، گفت: با بررسی چند شکایت از کسبه استان مبنی بر این که شخصی که خود را جراح دندانپزشک معرفی میکرد، با ظاهری آراسته و به قصد خرید وارد مغازه آنها شده و با چرب زبانی اقدام به خرید کالا کرده و در فرصتی مناسب پس از دخلزنی و سرقت متواری میشد.
وی افزود: همچنین شکایت چندین دختر و زن بیوه از شخصی که خود را دکتر دندانپزشک و با شیادی و دادن قول ازدواج آنان را اغفال و در مواردی اخاذی کرده بود، کارآگاهان را بر آن داشت که در اقدامی ضربتی، دندانپزشک قلابی و همدستش را دستگیر کنند.
به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ مداحی بیان کرد: کارآگاهان ابتدا با انجام چهرهنگاری از کسبه و زنان اغفال شده و با استفاده از منابع مردمی و بانکهای اطلاعاتی مخفیگاه مجرمان را شناسایی و در عملیاتی ضربتی آنان را دستگیر کردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم