سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در نفت خزر

گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت نفت خزر از پتانسیل سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در منابع نفت و گاز خزر خبر داد و گفت: اولین چاه ایران در دریای خزر در فاصله 250 کیلومتری نکا توسط سکوی ایران البرز حفر می‌شود. به گزارش مهر، محمدحسین دانا در جمع خبرنگاران با بیان این‌که افتتاح سکوی نیمه شناور ایران البرز اولین قدم در حلقه تکمیلی فعالیت‌های اکتشافی ایران در منابع هیدروکربوری دریای خزر است، گفت: از سوی دیگر می‌توان از سکوی ایران البرز بهرهبرداری‌های مختلفی همچون تثبیت حاکمیت ایران در دریای خزر و تعیین رژیم حقوقی را انجام داد و از این سازه دریایی به عنوان یک ابزار حاکمیتی استفاده کرد.
کد خبر: ۲۶۸۸۱۹

دانا با اشاره به آغاز قریب‌الوقوع حفاری آزمایشی در دریای خزر، بیان کرد: زمان دقیق شروع حفاری در آب‌های عمیق دریای خزر به شرکت حفاری شمال و آمادگی آنها بستگی دارد.

وی با اشاره به این‌که پس از تکمیل مراحل اکتشافی و تثبیت نفت، به سرعت عملیات توسعه‌ای آن آغاز خواهد شد، اعلام کرد: در مجموع برآوردهای صورت گرفته نشان می‌دهد که منابع هیدروکربوری دریای خزر توانایی10 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری را داشته باشد. مدیرعامل شرکت نفت خزرتاکید کرد: میزان دقیق ذخایر هیدروکربوری پس از حفر اولین چاه اکتشافی در خزر مشخص خواهد شد. این مقام مسوول در شرکت ملی نفت ایران از سرمایه‌گذاری حدود 500 میلیون دلاری برای ساخت سکوی نیمه‌شناور ایران البرز، 3 فروند شناور یدک کش پشتیبانی (کاسپین) و تجهیز پایگاه پشتیبانی بندر نکا خبر داد و افزود: از سوی دیگر، تاکنون در این طرح بیش از 10 میلیون نفر ساعت کار انجام شده است. وی در مورد مکان دقیق حفاری در دریای خزر گفت: موقعیت حفاری ایران در محدوده آب‌های بین‌المللی ایران در دریای خزر است که امیدواریم با شروع حفاری در این منطقه دچار مشکل نشویم. این مقام مسوول با تاکید بر این‌که سایر دستگاه‌های مرتبط نیز باید شرکت ملی نفت را برای شروع حفاری اکتشافی در خزر یاری کنند، اظهار کرد: نخستین چاه اکتشافی ایران در بلوک 6 خزر و در فاصله 250 کیلومتری بندر نکا حفر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها