افزایش 25 درصدی تعرفه خدمات درمانی و دارویی مراکز دولتی

گروه جامعه: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: امسال تعرفه خدمات درمانی و دارویی مراکز دولتی به طور متوسط 25 درصد افزایش می‌یابد. کامران باقری‌لنکرانی در گفتگو با ایرنا گفت: این متوسط افزایش تعرفه‌های دولتی به این معنی نیست که تک‌تک اقلام و خدمات بهداشتی و درمانی 25 درصد افزایش می‌یابد، بلکه اقلام و خدماتی مثل بستری در تخت روز، حدود 60 درصد افزایش خواهد داشت و اقلام و خدماتی نیز داریم که 5 درصد افزایش خواهند داشت.
کد خبر: ۲۶۳۸۶۲

وی افزایش تعرفه خدمات درمانی و بهداشتی دولتی را متناسب و حتی کمتر از تورم اعلام کرد و گفت: تورم سال گذشته در بخش بهداشت و درمان حدود 30 درصد بود ولی میانگین افزایش تعرفه‌های امسال کمتر از آن است.

وی ساز و کار تدوین و ابلاغ تعرفه‌های درمانی و بهداشتی بخش خصوصی و دولتی را معیوب دانست و افزود: در برنامه‌های توسعه نیز به این امر توجه جدی نشده و امروز به همین خاطر در این زمینه دچار مشکل هستیم.

وی اضافه کرد: تفاوت تعرفه خدمات درمانی و بهداشتی بخش دولتی و خصوصی در ارزش سود حاصله نیست، بلکه در ارزش خدمات و کاری است که در مراکز دولتی یا خصوصی انجام می‌شود.

وی تغییر و ابلاغ تعرفه‌های جدید خدمات بهداشتی و درمانی را در شرایط فعلی کاری مناسب دانست و بیان کرد: همه تلاش ما این است که با پوشش بیمه‌ای بیشتر و ارائه خدمات کیفی‌تر، سطح سلامت را در کشور بالاتر ببریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها