در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه آبزرور انگلیس، دولت هلند در نظر دارد با استفاده از اطلاعات جاسوسی رد و بدل شده میان دستگاه های اطلاعاتی انگلیس و هلند به تحقیق درباره جنگ عراق بپردازد.نتایج این تحقیقات در ماه اکتبر 2009 منتشر خواهد شد.
از سوی دیگر گوردون براون نخست وزیر انگلستان خبرها درباره توصیه بلر به وی در زمینه محرمانه نگاه داشتن تحقیق درباره جنگ عراق را تکذیب کرد.
این روزنامه با اشاره به نگرانی شدید بلر از تحقیق درباره مشروعیت جنگ عراق می افزاید: بلر از این بیم دارد که این تحقیقات به شهادت علنی وی درباره نحوه سوء استفاده دولتش از اطلاعات جاسوسی و دیدار های ویژه وی با بوش در زمینه طرح جنگ علیه عراق منجر شود.
آبزرور در پایان اضافه می کند: بوش و بلر باید به این سوال پاسخ دهند که چگونه 6 هفته قبل از آغاز جنگ علیه عراق، سازمان ملل را مجبور به پذیرش آن کردند؟
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: