ظرفیت توسعه صنعت گاز کشور در حال تکمیل شدن است

گروه اقتصاد: مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران پیش بینی کرد تا سال 1404 وسعت شبکه انتقال گاز ایران از 30 هزار کیلومتر فعلی به 70 هزار کیلومتر افزایش یابد. به گزارش مهر، رضا الماسی در جمع کارکنان منطقه 6 عملیات انتقال گاز کشور با اشاره به گستردگی جغرافیایی و قدمت خطوط لوله انتقال گاز طبیعی در این منطقه عملیات گاز، تصریح کرد: هم اکنون منطقه 6 یکی از بی‌حادثه‌ترین مناطق فعال انتقال گاز در سطح کشور است.
کد خبر: ۲۶۰۶۸۹
وی با یادآوری این موضوع که در شرایط کنونی، نرخ رشد صنعت گاز طبیعی در دنیا 5/1 تا 2 درصد است، بیان کرد: اما این نرخ رشد در بخش پایین دستی صنعت گاز طبیعی ایران حدود 10 درصد است.به گفته این مقام مسوول با توجه به روند رو به رشد توسعه صنعت گاز طبیعی در ایران طی سال‌های گذشته پیش‌‌بینی می‌شود، از رشد این روند توسعه‌ای بتدریج کاسته شود، زیرا ظرفیت توسعه صنعت گاز در حال تکمیل شدن است.الماسی با تاکید بر این که در شرایط کنونی صنعت گاز در ایران صنعتی سبز و پاک است، اظهار کرد: در بخش ایمنی، این صنعت در حال حاضر یکی از ایمن‌ترین صنایع کشور است.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای کشور در افق چشم انداز 20 ساله، گفت: پیش بینی می‌شود تا سال 1404 وسعت شبکه انتقال گاز کشور از 30 هزار کیلومتر فعلی به 70 هزار کیلومتر افزایش پیدا کند.این مقام مسوول اظهار کرد: همچنین در بخش تعداد ایستگاه‌های تقویت فشار گاز طبیعی از 60 به 240 واحد افزایش یابد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها