آن سال ها

زمین‌های موات را بین خود تقسیم کردند

ساعت 4 بعدازظهر از پاسگاه باغ صبا به کلانتری 13 اطلاع داده شد که عده‌ای در حدود 200 نفر زن و مرد در اراضی موات در حوالی باغ صبا مشغول کشیدن دیوار هستند و به ماموران ژاندارمری که قصد داشتند از کار آنها جلوگیری نمایند نیز حمله کرده با سنگ و چوب و چماق آنان را مجروح کرده‌اند.
کد خبر: ۲۵۹۰۴۴

بلافاصله از طرف مقامات مربوطه یک کامیون سرباز به محل فرستاده شد و مردم را که مشغول کشیدن دیوار بودند متفرق کردند و در ضمن فضل‌الله علی‌نژاد و همسرش به‌نام گل جهان و فرزندش اصلان که در مقابل ماموران اعزامی ایستادگی کردند دستگیر و به کلانتری جلب شدند.

پس از تکمیل پرونده افراد دستگیر شده را به زندان منتقل نمودند.

اطلاعات ــ‌17 خرداد 1333

مرگ کودک 9 ساله

فریدون پسر 9 ساله‌ای بود که پدرش برای انجام کاری از تهران خارج شده و وی با مادر و بستگان خود زندگی می‌‌کرد. مادر فریدون وقتی دید فریدون حال عادی ندارد و بسختی نفس می‌کشد هراسان او را به داورخانه‌ای که در نزدیکی خانه‌اش بود برد تا اقدام به معالجه‌اش کنند ولی داروساز گفت این طفل دچار مسمومیت شده و باید فورا او را به بیمارستان رازی ببرید.

در بیمارستان رازی اقدام به تزریق داروی ضد سم گردید ولی موثر واقع نشد و کودک درگذشت.

پزشک در معاینه‌ای که از جسد به عمل آورد اظهار کرد که فوت به علت خوردن تریاک صورت گرفته است ولی هنوز معلوم نیست که فریدون تریاک را از کجا و به چه وسیله‌ به دست آورده و خورده است.

اجازه دفن به‌نام فریدون فرزند عنایت صادر گردید و موضوع در دادسرای تهران تحت بررسی است.

اطلاعات ــ 15 خرداد 1333

آتش توپ افطار مردی را مجروح کرد

عده زیادی برای تماشای توپ افطار در اطراف میدان شوش اجتماع کرده و به تماشای طرز آتش کردن توپ مشغول بودند. بیش از 2 دقیقه به وقت آتش کردن توپ نمانده بود که حمید فرزند غلامرضا داخل محوطه میدان شد که از نزدیک‌تر تماشا کند.

هنگام اعلام وقت افطار از طرف رادیو توپچی نخ متصل به چاشنی توپ را کشید. گلوله از دهانه توپ خارج شد. وقتی مردم متفرق شدند ماموران مشاهده کردند شخصی در مقابل لوله توپ برزمین افتاده و مصدوم شده است.

در نتیجه تحقیقات معلوم شد که کهنه‌های داخل لوله توپ بشدت به وی اصابت کرده و مصدومش نموده است.

فورا ماموران با کمک افسر کلانتری 6 مصدوم را به بیمارستان امدادی برده و وی را بستری نمودند.

اطلاعات‌ ــ 16 خرداد 1332

کودکی از ایوان منزل سقوط کرد و درگذشت

روح‌انگیز 3 ساله که در حشمتیه ساکن است هنگامی که پدر و مادرش در اتاق نشسته بودند، هنگام بازی در ایوان، به پایین سقوط کرد و به سختی مجروح شد.

کودک را به بیمارستان بردند ولی در اثر صدمه شدیدی که به مغز وی وارد شده بود درگذشت.

حادثه فوق به دادگستری اطلاع داده شد و پزشک قانونی جسد را معاینه و اجازه دفن صادر کرد.

حادثه فوق در دادسرا تحت بررسی است.

اطلاعات ــ 18 خرداد 1333

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها