آزادی 17 زندانی ایرانی در عربستان

گروه جامعه: 17 نفر از زندانیان ایرانی که به دلیل حمل مواد مخدر در عربستان دستگیر شده بودند، با تلاش‌های صورت‌گرفته شب گذشته آزاد شدند. به گزارش مهر در مدینه منوره، 17 نفر از زندانیان مواد مخدر با تلاش‌های صورت‌گرفته از سوی نهادهای ایرانی فعال در عربستان شب گذشته آزاد شدند.تعدادی از این افراد برای تهیه مقدمات بازگشت به ایران، تنها مجوز اقامت دو روزه در عربستان پیدا کرده‌اند.
کد خبر: ۲۵۷۳۰۹

یکی از این افراد که از 13 فروردین‌ماه امسال در عربستان زندانی بود، در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به مدینه منوره گفت: باید به کسانی که به مواد مخدر اعتیاد دارند، گفته شود که یا ترک کنند یا از سفر به این کشور خودداری کنند، زیرا تحمل زندان در کشوری که حتی شما زبان آنها را نمی‌دانید بسیار سخت است.

یک زندانی دیگر نیز گفت: اولین‌بار برای زیارت به عربستان می‌آمدم، اما اشتباه کردم و با حمل مقداری مواد مخدر نتوانستم از این سفر معنوی استفاده کنم و باعث شرمساری ایرانیان در عربستان شدم.‌

زندانی دیگری نیز گفت: من و خانمم بیش از 50 سال آرزوی این سفر را داشتیم اما هنگام سفر به این کشور من به زندان افتادم و نتوانستم زیارت کنم. بهتر است کسانی که به مواد مخدر اعتیاد دارند، به این سفر نیایند تا موجب سرافکندگی خود و خانواده خود نشوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها