به گزارش فارس، مأموران با حضور در محل حادثه دریافتند 2 جوان موتورسوار پس از سرقت کیف یک خانم در خیابان پیروزی در حین فرار در نزدیکی محل وقوع سرقت از موتورسیکلت خود به زمین افتاده و با کمک مردم هر 2 نفر دستگیر شدهاند.
شهروندان 2 متهم را تحویل مأموران گشت کلانتری 110 شهدا دادند و به این ترتیب با دستور قریشیزاده دادیار شعبه ششم دادسرای جنایی تهران متهمان برای انجام تحقیقات تخصصی در اختیار کارآگاهان ویژه مبارزه با کیفقاپی پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.
کارآگاهان در بررسیهای اولیه خود دریافتند هر 2 متهم به اسامی محمدرضا و مهدی دارای سوابق متعدد کیفقاپی در اداره هجدهم مبارزه با کیفقاپی پلیس آگاهی تهران بزرگ هستند.
متهمان در ادامه رسیدگی به ارتکاب 30 فقره کیفقاپی در محدودههای سرکلانتریهای سوم، ششم و هفتم تهران به اتفاق سایر همدستان خود از جمله جواد سرکرده باند و محمدتقی اعتراف کردند.
با تلاشهای شبانهروزی کارآگاهان جواد و محمدجواد نیز خود که خود از کیفقاپان با سابقه بوده عصر 5 اردیبهشت امسال در محدوده بیسیم اتابک شناسایی و در مخفیگاه خود دستگیر شدند.
این 2 متهم نیز علاوه بر شرکت در 30 فقره کیفقاپی به همراه همدستان خود به 100 مورد گردنبندقاپی در مناطق یاد شده اعتراف کردند.
جواد در اظهاراتش مدعی شد با موتورسیکلت پس از پرسه زدن در خیابانها، اغلب از جوانهایی که گردنبند طلا به گردن داشته و امکان قاپیدن آن به علت در دید بودن گردنبند بیشتر بود در یک حرکت سریع یکی از اعضا باند اقدام به قاپیدن گردنبند کرده و سریعاً با موتورسیکلت از محل متواری میشدند.
وی ادامه داد: سپس طلاها را به وسیله 3 زن به اسامی شیرین همسر جواد، حکیمه مادرزن محمدتقی و سمیه به فروش میرساندند.
سرانجام این 3 زن 20 اردیبهشت امسال شناسایی و در محدوده میدان خراسان و بیسیم دستگیر و سپس با راهنمایی این افراد 4 نفر از خریداران طلاهای مسروقه نیز با هماهنگی مقامات قضایی دستگیر شدند.
بازجویی از این افراد نشان داد تعدادی از این متهمان در زندان و در موقع گذراندن دوره محکومیت با یکدیگر آشنا شده و پس از آزادی تصمیم به ایجاد یک باند جدید گرفتهاند.
تحقیقات نشان داد ارزش تقریبی اموال مسروقه با توجه به اعترافات متهمان به حدود 60 میلیون تومان میرسد.
دادیار دادسرای امور جنایی تهران از کسانیکه در نیمه دوم سال 87 و در محدوده سرکلانتریهای سوم، ششم و هفتم کیف یا گردنبند آنان به شیوه فوق سرقت شده، دعوت کرد برای شناسایی متهمان و پیگیری پرونده خود به دادیاری شعبه ششم دادسرای جنایی تهران یا پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان خاوران مراجعه کرده یا با شماره تلفن 33700005 تماس بگیرند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم