فرماندار فریدونکنار خبر داد:

پهلوگیری 8 فروند کشتی در بندر فریدونکنار

امید نیک‌نژاد فرماندار فریدونکنار گفت: در هشت روز گذشته‌ هشت فروند کشتی در بندر چند منظوره فریدونکنار پهلو گرفت.
کد خبر: ۲۵۱۸۴۳

به گزارش فارس ، فرماندار فریدونکنار ظهر امروز در حاشیه بازدید از بندر فریدونکنار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با فراهم شدن شرایط لازم برای پهلوگیری کشتی‌های تجارتی در هشت روز گذشته هشت کشتی در بندر فریدونکنار پهلوگیری کرد که 26 هزار تن کالا را تخلیه کردند.

وی با اشاره به اینکه بار این کشتی‌ها از نوع شمش، تیر آهن و ورق رول بوده است، گفت: پهلوگیری کشتی‌هایی با ظرفیت 4 هزار و 700 تنی نشان‌دهنده قابلیت‌های این بندر است که با وجود راه‌های مواصلاتی مناسب می‌تواند بخش اعظمی از مبادلات دریایی بنادر شمالی کشور را در آینده پوشش دهد.

نیک‌نژاد با بیان اینکه طرح تفصیلی بندر برای آغاز سرمایه‌گذاری 400 میلیارد ریالی شرکت بهره‌بردار بندر تا سه ماه آینده نهایی می‌شود ، خواستار حمایت بیشتر اداره کل بنادر و دریا نوردی مازندران و تسریع در تصویب طرح جامع بندر چند منظوره فریدونکنار شد.

وی از پیگیری ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در بندر فریدونکنار با توجه به ظرفیت‌‌های مناسب موجود خبر داد.

دو کشتی دیگر امروز در این بندر اعلام ورود کردند که به ‌زودی تخلیه و بارگیری می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها