در اتریش رخ داد

نجات 19 توله سگ از داخل خودرو

پلیس مرزی اتریش در بازرسی از یک «مینی‌ماینر» ، 19 توله سگ را از داخل این خودروی کوچک نجات داد.
کد خبر: ۲۵۱۷۵۳

به گزارش ایسنا ، سخنگوی پلیس مرزی اتریش در گفتگو با رسانه‌های این کشور یادآور شد: ماموران پلیس پس از مشکوک شدن به خودروی یک راننده اهل اسلواکی ، او را متوقف کرده و در بازرسی از خودروی او که یک «مینی ماینر» قدیمی بود ، متوجه شدند 19 توله سگ از نژادهای مختلف داخل خودرو این مرد روی هم انباشته شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس، این فرد 31 ساله را به اتهام جابجایی غیر‌قانونی توله سگ‌ها و رعایت نکردن حقوق این حیوانات دستگیر کرد و این توله سگ‌ها را به مرکز نگهداری حیوانات در منطقه «مترزبورگ» منتقل کردند.

این در حالیست که این مرد جوان در دادگاه گفته بود که نمی‌تواند از عهده مخارج این توله‌ها بر‌آید و به همین دلیل این حیوانات را در خودروی خود حمل می‌کرده است، چرا که هزینه نگهداری از حیوانات در اتریش زیاد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها