در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس افزود: ارزش تغذیهای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه آن استفاده میشود. این ماده غذایی غنی از نشاسته است. از نظر عناصر معدنی بخصوص آهن و روی بسیار غنی است. 100 گرم ماکارونی معادل 100 گرم گندم، 250 کالری دارد.
وی گفت: کیفیت آرد مصرفی در بالا بردن کیفیت ماکارونی بسیار حائز اهمیت است. بسیاری از املاح و ویتامینها در فرآیند تولید ماکارونی از دست میرود و با غنی کردن آرد ماکارونی، میزان املاح ازدسترفته جبران میکند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: در زمان پخت ماکارونی، اتفاقهایی رخ میدهد که سبب بالا رفتن قند خون اندیس گلایسمی میشود. بالا رفتن اندیس گلایسمی، نشانه بالا رفتن قند خون است، بنابراین ماکارونی برای بیماران دیابتی مناسب نیست.
صفوی گفت: در ماکارونی املاحی مانند روی، کلسیم و فسفر وجود دارد. برای تهیه ماکارونی باید از آرد با کیفیت بالا استفاده کرد. ماکارونی حاوی ویتامینهای گروهB است که موجب آرامش بدن میشود، تسکیندهنده است و بر روح و روان افراد اثر مثبت دارد. به دلیل داشتن کلسیم و روی میتواند برای کسانی که کمخون هستند، مفید باشد. کسانی که مشکلات کمبود روی دارند نیز میتوانند از این غذا استفاده کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد