در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی کروبی دبیر کل حزب اعتماد ملی پیش از ظهر شنبه پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دهم به سئوالات خبرنگاران پاسخ گفت و در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا بخشی از کارگزاران که حامی شما هستند در صورت رئیس جمهور شدنتان وارد کابینه خواهند شد یا خیر، اظهار داشت: تا این لحظه به هیچ یک از همکاران و دوستان وعده نداده ام و آنها هم هیچ سهم و مسئولیتی از من نخواسته اند و گفتگویی هم در این باره با آنان نداشته ایم.
وی افزود: اما چنانچه مردم من را بپذیرند و به عنوان رئیس جمهور آینده کشور انتخاب کنند، از نیروهای اطرافم بهره خواهم گرفت .
کروبی همچنین گفت: دو بخش شدن کارگزاران با خودشان است و هیچ اشکالی هم ندارد، شرایط در مجمع روحانیون، مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم ،همبستگی و سایر احزاب هم چنین است.
دبیر کل حزب اعتماد ملی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چه ویژگی و خصوصیتی در خود دیدید که میر حسین موسوی آن را ندارد و با توجه به آن کاندیدا شدید، تصریح کرد: موضع من در این باره همانطور که قبلا اعلام کرده ام موضع قبلی است، اما در این شرایط حساس کشور احساس کردم که اگر مردم من را پذیرفتند نیرو و توان خوبی برای خدمت به آنان دارم. مردم من را می شناسند من هم راه تعامل و گفتگو را برای تشکیل دولتی قوی می دانم.
وی ادامه داد: چتر من برای کارکردن با نیروهای توانمندی که حاضر نیستند با دیگران کار کنند گسترده است ، حضورم در انتخابات ضروری است و می توانم به یاری خدا پشتیبانی مردم و کمک مسئولان ، بسیاری از مشکلات را حل کنم چون برای سهم خواهی و رسیدن به قدرت نیامده ام.
کروبی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری که در مورد طرح اخیر وی برای تقسیم درآمد نفتی میان مردم پرسید، گفت: توضیح طرحهای اقتصادی به تدریج از سوی آقایان الویری، نجفی و سایر دوستان تبیین می شود ، من هم به تناسب عرایضم مطالبی را خواهم گفت ، این کار از کارهای بسیار خوبی است که اصلا بحث انتخابات هم در آن مطرح نیست.
وی افزود: طبیعی است که کم و زیاد تقسیم این درآمد به قیمت نفت بسته است، اما این کار شدنی و تضمینی است ، در حال حاضر نمی خواهم رقم تعیین کنم فقط نوع این طرح را اعلام کردیم.
داوطلب نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری دهم در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره شائبه اعلام حمایت هاشمی رفسنجانی طی روزهای آینده از کروبی و دیدار اخیر با وی خاطر نشان کرد: بنده و آیت الله هاشمی رفسنجانی رابطه طبیعی و دوستانه ای داریم اما اخیرا مدتی است که دیداری با ایشان نداشته ام و از این بحثی که شما مطرح می کنید بی اطلاعم.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که به نظر کروبی درباره نظرسنجی ها و اینکه این مدل را نوعی نظر سازی عنوان کرده بود، اظهار داشت: بنده خیلی توجه به نظرسنجی ها ندارم ، چون این نظر سنجی ها نوعا گرفته شده از دسته بندی های سیاسی است و سئوال و جواب های آن طوری طراحی می شود که نمی توان به آن اعتماد کرد همانطور که 4 سال پیش دیدید که نظر سنجی ها به کلی باطل درآمد بنابراین نظر سنجی جدی و واقعی روز 23 خرداد مشخص می شود.
خبرنگاری از مهدی کروبی پرسید که با توجه به سوابق انقلابی شما و نظر رئیس جمهور آیا انحلال سازمان مدیریت طرح شهید رجایی بوده است یا خیر؟ کروبی گفت : ما چون گروه اولی بودیم که در خرداد 59 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران وارد مجلس شدیم ، اصلا چنین چیزی را به چشم خود ندیده ایم.
کروبی تاکید کرد: آنچه ما در آن برهه از دیدگاه افرادی همچون شهید رجایی درباره سازمان مدیریت و برنامه ریزی دیدیم این بود که این سازمان تقویت شود و بیشتر روی مدیر آن بحث می شد که چه کسی باشد. اگر چه مشکلاتی در سازمان بود که همه به دنبال رفع آن بودند.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه اگر در انتخابات ریاست جمهوری دهم پیروز شدید آیا از کسانی که طرفدار میر حسین موسوی هستند هم در کابینه خود بهره خواهید گرفت یا خیر ،خاطر نشان کرد: بنده در صورت پیروزی کابینه ای جامع نسبی تشکیل می دهم و از همکاران خود و افرادی مجربی که با سایر کاندیداها فعالیت و همکاری می کنند در کابینه خود بهره خواهم گرفت.
کروبی در پایان گفت: حتی معتقدم که اگر نیروی مجرب و توانمندی بین طیف راست نیز حضور داشته باشد باید از آن در کابینه بهره گرفت. بنابراین کابینه ای تشکیل خواهم داد که در جمهوری اسلامی ایران کم نظیر باشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: